(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Юзають, я просто туди не заглядаю
-
а у вас в школі шо, не юзають classroom? у нас кожен день апдейти, фотки, чим займались, які плани
-
Але половину мабуть вже пам'ятаю, часто з дитиною обговорюємо
-
Google Classroom, в мене список є 😂
-
Ого ти запам'ятав😁 Я більше двох не назву
-
Дайте пліз хтось пост збору на авдіївку
-
Є Logan, Declan, Leo, Ollie і Anna Є Fatima, Sami, Samyar і Sitayesh Є Sundiata, Cemile, Dhruv і Inayah Є Рома українець Це все імена дітей з класу
-
А з High School вообще ніфіга не приходить, тільки report card.
-
Служби міжнародних експрес-відправлень доставлять виготовлений паспорт на адресу тієї дипломатичної установи, в якій були подані документи на його оформлення.
-
Насправді я тільки weekly summary отримую кожну п'ятницю, що здано вчасно, а що пропущено. Я отак не бачу інфу, як ти. То ж дитячий профіль, діти самі його ведуть, мають логін і пароль.
-
Є просто дипломатична, а є експрес, це теж дипломатична ніби canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
✊🏻 Журналіст видання "Українська правда" Михайло Ткач стає першим учасником нашого командного збору! Його ціль - 10 мільйонів гривень. Ось його Монобанка: send.monobank.ua/jar/7vY8QpW6KL Закликаємо блогерів, лідерів думок, власників бізнесів, благодійників та всіх небайдужих взяти участь в нашому командному зборі. Кожен з Вас може відкрити свою банку від 10 тисяч (до будь-якої зручної для вас суми) та підтримати Третю окрему штурмову бригаду! Для реєстрації в зборі пишіть в Дірект нашої офіційної сторінки в Інстаграм: 👉🏻www.instagram.com/ab3.support/ Головна Монобанка збору для донату: 👉🏻 send.monobank.ua/jar/5w2DSE9Vti
-
t.me/ab3army/3647
-
Дипломатична
-
send.monobank.ua/jar/m84kQYHuB x.com/jana_skhidna/status/1756730968130372017?s=46&t=UF3wF110DMyrJ36HmaZv8g
-
Залежно для чого звісно
-
Рілі? Мої друзі і я коли робили брали тільки з України
-
Місцеву треба брати теж, якщо ви прожили в Канаді більше 6 міс, але не замість української
-
А ні, в High School приходить запит коли дитина обирає курси на наступний рік. Просять підтвердити вибір. На цьому все.
-
Підкажіть по довідці про несудимість. Я десь бачила що можна довідку місцеву взяти замість української якщо людина вже декілька років тут живе. Хто таке робив?
23 Jan 2023, 01:02
433403/634958
4 minutes ago