(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Doogee?
-
і ціна норм
-
Я пробував різні rugged телефони, Doogee найбільш оптимальні в плані начинки і якості
-
Дивіться обережно з цими кондо. Пост вище Сьогодні бачив рекламу ABERDEEN on the kingsway Дорогувато, але місце гарне
-
Будьте дуже обережні, коли орендуєте квартиру. Запитайте у тих, хто вам здає квартиру про ідентифікаційні документи, якщо орендуєте у фізичної особи. Історія, яка сталась з українкою у Ванкувері. На жаль, вона стала жертвою своїх же українців. "Добрий день, шановні члени групи. Обережно шахраї! Прилетіла влітку до Канади, будучи вагітною, з двома кішками та собакою. Шукала житло, через усі можливі групи, на один із моїх постів відповів Олександр Дружко, який запропонував поділитися номером свого друга, який якраз здає свою квартиру. Зателефонувала за номером, людина називає себе Павлом. Домовилися про зустріч за адресою: 5899, Wilson Ave Burnaby. Показав мені квартиру. В квартирі була «дівчина-орендар», яка через кілька днів з моменту перегляду мала звільняти квартиру. Я через безвихідь, оскільки з тваринами ніхто з господарів не схвалював мої заявки, заплатила останні гроші, у розмірі 3,5 місяців оренди. Контракт надісланий не був, на жаль право власності я не перевірила. Так званий Павло був дуже переконливий у своїй порядності, щойно отримав гроші, сказав що зараз же надішле контракт, як тільки добереться додому, потім почав казати, що телефон розряджений, і т.д....сказав що працює в ІТ, але згодом, Павло який працював у IТ змінив професію на далекобійника та відстрочував мій заїзд і як ви розумієте, ця "порядна" людина в результаті зник разом з грошима, як виявилось згодом квартира йому не належить і заїзду так і не було. Один з його номерів +1 (236) 513-8803. До поліції звернулась. Будьте пильні, перевіряйте інформацію і уникаєте угод без належної впевненості. Додаю фото шахрая зі спини, сподіваюсь що хтось впізнає." Дізнавайтеся про Канаду разом з @UkrainianCanada
-
Почитав кореневі коменти, не бачу там нічого особливого, дуже очікувано.
-
Нє, реально цілком норм. Батьку взяв такий, що б раз в тиждень заряджати. Не бʼється, всі функції є. Закрив усі його потреби) Але я брав в Україні, десь в 2019-2020, то ціна була взагалі якась смішна
-
я здавав на Seymour, було все ок і персонал і техніка порівняти немає з чим, здавав один раз 🤷♂️
-
і щей швидка зарядка від тайп С. Ставлю його на шнур від мака і поки працюю він заряджається. Зручно
-
Саме так, у мене батарейка 10 000 ма. Заряджаю раз чи два в тиждень.
-
Шо там,?
-
Можна в два абзаци ?
-
Зрада канадская подъехала
-
youtu.be/-s_4O0mAzZQ?si=B8wfNnWz6G_sw6NN
-
Но с большими группами как государства ещё как-то не дошло.
-
На индивидуальном уровне я как-то до этого всё-таки додумался.
-
Та єбать. Все завжди пропало, якщо ти зломаний, без освіти і не розвиваєшся.
-
О да. Могу двумя словами. "Всё пропало!"
-
Ми блять всі починали з 300 баксів на місяць в квартирах по 3є
-
так завжди одна проблема з цим, багато ідіотів або аморальних людей на км квадратний 🤷
23 Jan 2023, 01:02
433587/641994
12 minutes ago