(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми блять всі починали з 300 баксів на місяць в квартирах по 3є
-
так завжди одна проблема з цим, багато ідіотів або аморальних людей на км квадратний 🤷
-
Хай пиздує в Україну, поживе 2 роки І більше ніколи не буде пиздіти
-
Цей чуві мізогініст і useful idiot
-
Нахєр його. Здох і здох. Залишилось ще 112 лямів
-
Очікувано, що тут люблять навального?
-
Хочешь жрать - берешь сеть и идешь ловить рачков.
-
О да, я хорошо помню это время. Заводы, каски, чистить рельсы металлическим веником.
-
так про проблеми треба говорити, а не "в Україні гірше, значить у нас заєбісь, їдем далі як їхали"
-
пардон, мій перфекціонізм, перекопав кешбек карти, умови всіх біг 5 банків хз який обрати) всі плюс мінус однакові, але всюди є дуже мінорні плюшки свої) цікаво подивитись на статистику хто які банки обрав собі)
-
rbc + амекс для поинтов
-
Бо адмін трохи вигадує правила, для одних працюють, а для інших - нє
-
ненавидит женщин и что?
-
Давно мені тут першими не писали. Ше і з пропозицією зарефералити ...
-
Wealthsimple Cash
-
-На тижні написала реурутерка з одної місцевої фірми. -Сьогодні якийсь менеджер з іншої місцевої фірми (галери) написав, запросив аплаїтися до них на сайт. Дав пораду, що як хочу збільшити шанси попасти до них, то щоб я підганяв cv, під вакансію, щоб співпадали ключовики. І ше порадив поставити його рефералом :)
-
Взагалі чого за ним сумувати, він же не бутерброд
-
Хотів в один банк, а як приїхав, то апоінтмент найближчий був за тиждень. А в іншому за два дні. Так, як на роботу тре було по скоріше, то вибрав другий)
-
Ну... то путін вбив, RIP, довго тримався і таке.
-
Мої не були в укр школах, але ж звичайно я бачу як воно в друзів, це інший світ. Тут нічого від батьків не треба, тільки встигай отримувати crafts and presents, та ще й scrapbook тобі зроблять в кінці року зі всього що дитина робила🙏
23 Jan 2023, 01:02
433605/634455
about an hour ago