(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
> Канадський круїз > в Нью Йорк))
-
буде пояснення, чому показали
-
клікай три крапочки - why am I seeing this ad
-
Я погоджуся, чула декілька разів, що простіше
-
Круїз - то звичайно нудно, але але місця прикольні. Я би так на машині катнув, як би мав час
-
Ну і звичайно якщо любиш нічні туси і враження, треба брати відповідно великий ship, там буде стільки всього, що не обійдеш за тиждень
-
Тут або 1) любити це, є люди спеціально беруть трансатлантику, де багато днів в морі 2) їхати на такий круїз, що на кораблі ти будеш тільки спати і кожен день мати нові враження
-
Зараз чого тільки нема, adult only etc
-
Закінчення цієї історії, якщо хтось чекав: нашим пораненим командування наказало підняти білий прапор та здатися в полон. Останнє, що відомо - росіяни зайшли та сказали людям з перебитими ногами, що нести їх не будуть, нехай йдуть. Далі звʼязок перервався… www.slidstvo.info/warnews/ziat-dzvonyt-yomu-po-video-i-kazhe-ia-bachu-iak-zakhodiat-rosiiany-sestra-poranenoho-ukrainskoho-biytsia-z-pozytsii-zenit-v-avdiivtsi/
-
Молодь? У мене на роботі такий -____-
-
A big shout out to ms HITHERMANN LISA for making me ten times richer 🥰I could barely feed but now I'm doing great all because of her help and support @FinancialTradingP @FinancialTradingP
-
Но это не айти ж там проще?
-
«Брат у цій Авдіївці два роки, без відпустки, без ротації. Я сподіваюсь, що вони їх там, у Донецьку, підлікують, у нього ноги опухлі. Хоч би їх не розстріляли», — схлипує Катерина.
-
Хто на що вчився 😁
-
My second withdrawal in this platform, please friends and love ones put your doupt aside and try a new thing it works just give a try with @Hithermann_Lisa t.me/FinancialTradingP
-
You can't be happy if you're not making earns meet, finally found a very diligent woman who's consistent in making people happy. I'm extremely happy, all thanks to ms @HITHERMANN_LISA @FinancialTradingP @FinancialTradingP
-
youtu.be/0dBSD799KBM?si=_HcnsBOW7VEEDb9M
-
о ты в Европе уже?
-
Вывели?
-
Yes sir
23 Jan 2023, 01:02
433728/641971
7 minutes ago