(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
потом туда приезжают украинцы и ноют что никто не работает как в Украине 24 на 7, хотя сами радуются сиесте, чтобы лишний раз отдохнуть 😁🤡
-
Це залежить з якого ти боку. Якщо ти очікуєш якогось сервісу сієста та маньяна зведуть тебе злузду
-
Сейчас оно вместо паспортного контроля. Там отводят в отдельную комнату с офицерами и диванами для отдыха. Офицер берет доки и занимается своими делами. Потом отдает доки и ворк пермит и выходишь мимо "паспортного" контроля
-
Вони всюди небагато платять
-
БАЗА
-
Шукаю роботу: Java/Software Developer, 2 years of experience (1 year of JS, css, html) Може в когось є реферали! Буду вдячний.
-
90% обсыраний — непонимание почему тут работает так, а не иначе. То что тут работает по-другому не значит что хуже (почти всегда лучше на самом деле). Человеку лень разбираться и адаптироваться. Проще сказать что всё говно и на этом его "аналитика" заканчивается. Нужно научиться понимать именно особенности и задавать себе постоянные вопросы "а почему здесь именно так?"
-
Саме кумедне в тому що обмирання зводиться до «тут все не так як я звик до того», тобто об‘єктивні проблеми дуже рідко згадуються, і більшість тих які все ж таки згадалися нерелевантні для місцевих. Відповідно місцеві це здебільшого списують на стрес та адаптацію без образ
-
Скоріше за все
-
#вакансія Шукаємо Software Developer в офіс в Торонто corelogic.wd5.myworkdayjobs.com/USCAN/job/Toronto-Ontario-CAN/Software-Developer_REQ11519
-
Із мінусів - після перемоги походу 5 років ти будеш невиїздний)
-
Якщо раптом хтось шукає роботу в Україні і боїться повістки dou.ua/goto/6k0T
-
Я говорив не про державу в цілому, в про звичайних людей, які так само платять тут податки, але вони досить привітні до нюкамерів і не варто їм хамити обсиранням їхньої країни.