(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви десь не там шукали, вона діє до 22.10.24 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html
-
Підкажіть чи правда, що програму по отриманню PR через родичів для українців вже закрили? Знайомі сказали, що днях хотіли податися, а їм сказали що вже закінчилася ця програма. На сайті не можу знайти цієї інформації Можливо хтось в курсі. Дякую
-
Логично же - первая волна миграцию в Канаду была с территорий Украины которые под Австро-Венгрией были
-
Треба читати, в кожній провінції свої правила. Але здоровий глузд підказує що старше 6 вже має бути окрема кімната для різностатевих дітей. Але здають як завгодно. Залежить від компанїї та лендлорда. Знаю нашу дівчину в Торонто з подругою і 3 дітьми(дівчинка і 2 хлопця) знімали 2 бедрум. Так, вам можуть відмовляти, але і зняти реально.
-
А підкажіть будь ласка, хто як отримував кредитки? Я читав що у CIBC можна прямо на відділення замовити. Але чув що у BMO треба тільки на адресу. Підкажіть що у інших банків хто замовляв Дякую
-
Или восточная Украина поехала преимущественно в Европу