(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як варіант - шукати трохи далі від умовного центру, там можуть бути таунхауси 3 бедрум по ціні 2бедрум квартири. Але тоді стає питання авто
-
Більшість поїхало з Західної України 🤔
-
Дякую за відповідь!
-
Треба читати, в кожній провінції свої правила. Але здоровий глузд підказує що старше 6 вже має бути окрема кімната для різностатевих дітей. Але здають як завгодно. Залежить від компанїї та лендлорда. Знаю нашу дівчину в Торонто з подругою і 3 дітьми(дівчинка і 2 хлопця) знімали 2 бедрум. Так, вам можуть відмовляти, але і зняти реально.
-
А підкажіть будь ласка, хто як отримував кредитки? Я читав що у CIBC можна прямо на відділення замовити. Але чув що у BMO треба тільки на адресу. Підкажіть що у інших банків хто замовляв Дякую
-
Це можно зробити за допомогою сервіса Chexy: milesopedia.com/en/reviews/products/chexy-earn-rewards-rent-payments/ youtu.be/0DV6a_dr90Q?si=ILjMKbfqOin2ktyy
-
Ось мій реферрал лінк, якщо хтось хоче зареєструватись і платити рент через Chexy: http://chexy.co/register/refid=dToGlyT2FQaJyv9LOY7IqtI23rY2
-
У CIBC замовляли на адресу, але виявилось що вони лежать у відділенні. Там й забрали. І таке буває. У будь якому банку можна замовити і так і так
-
Привіт всім!) Підскажіть будь ласка, чи можна медицинські тести пройти пізніше, коли будемо переїзджати? Візу треба зараз активувати, а чи можна все інше зробити пізніше?
-
Не схоже на це. Більш схоже на те, що люди з західної частини більш схильні поїхати будь куди
-
Или восточная Украина поехала преимущественно в Европу
-
А є бонус через реферал?)
-
Фортеця Бахмут?
-
Задумался - а есть сейчас новые песни украинские? Уровня ОУН/УПА или там Bella ciao итальянской, а не патрон и байрактарщина
-
Є $15 реферралу і мені
-
как вариант конечно, но имхо далеко до "Зродились ми великої години" например
-
Що таке активувати візу?))) Тре пройти за 90 днів з моменту отримання перміту
-
може Дике поле?
-
youtu.be/YThb42mQdVU
-
видос с Пташкой который потом по интернету разлетелся