(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Крім того, що я написала вище, люди хочуть залишатися technical. Щось «робити руками». В деяких компаніях є варіанти - на кшталт technical leadership path
-
Будуть майдан розганяти
-
Перетворюєшся з інженера на мавпу? Зворотня еволюція
-
Дивлячись у кого тут спитати
-
Хм. У нападі Росії начебто не винні, нє?
-
Сложно ответить в одном предложении на так поставленный вопрос)
-
Добре що підняли зп не на 0.95
-
Именно)
-
Замовив вбивство журналіста і тд
-
Типу Фіцо знизив відповідальність за корупцію та фінансові злочини лол, ви таке чули десь взагалі
-
Акція: 2 простріляні колінки по ціні одної, приведи друга і потім кешбеком понеси друга назад
-
У мене родичі зі словацьким паспортом. Я там часто бував, все знаю. В Польщі я з 2018 року постійно тусуюсь. Ненавиджу поляків. Словаки те ж гівно
-
itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/43324
-
Не здивуюсь якщо в польщі щось схоже
-
Нещодавно почитав про Фіцо, поговорив із словаками, то аж присів який треш
-
Ніяк) Бо це все підтримується владою Польщі, яка на конвертах від мафії. Якщо хтось думає, що в Польщі все заєбісь, почитайте як всі ті з самі братки стали олігархами та тримають всю владу в кулаку
-
Лайфхак, знаходиш знайомого місцевого, просиш його знайти варіант на місцевих сайтах, профіт 👍 Через мовний бар'єр оверпрайс великий
-
sud.ua/uk/news/publication/293182-natsgvardiya-smozhet-primenyat-naruchniki-rezinovye-i-plastikovye-dubinki-elektroshokery-i-drugie-sredstva-verkhovnaya-rada-rassmotrit-zakonoproekt
-
Недавно помітила, що у колеги змінився тайтл з Senior Software Developer на Manager. Привітала його в ПП, а він відповів, що не хотів позицію менеджера, його змусили. І зп підняли "аж" на 3%😁
-
З ГК тільки одна асоціація, Грін карта :D
23 Jan 2023, 01:02
434698/644625
14 minutes ago