(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ааа) тобто окрема програма
-
Бо подавитися на ЕЕ можна і без року досвіду, питання в кількості балів, досвід від року дає лише додаткові бали
-
Тобто номінацію?
-
Пару тижнів
-
Насправді, в Канаді більше 100 різних програм, але це вимагає часу і витримки. Я приїхала 6 місяців тому і зараз лише починаю це все вивчати, але багато спілкуюся з «новими» канадцями і вони розповідають свій шлях, то відкривається багато цікавих деталей
-
Фан фект у Краматорську слак не працює
-
мені здається, що це не так складно як здається. враховуючи яку перевагу дає цей старлінк
-
привіт www.youtube.com/watch?v=vUoEBC45Iv4 там контакти під відео, Vitaliy Goodkovsky допоміг дружині зробити візітор візу на загальних підставах в січні за 18 днів (всі казали, що нереально)
-
Я бачу тут зібралися знавці принтерів. Мммм, дайте вам проясню. Я свої перші гроші підняв на друку фотографій і поліграфії. Я хз чи стався вже прорив в технологіях чорнил але раніше всі вони засихали і ламалися без винятнку. Питання тільки в тому як швидко і як дорого ремонтувати. Кенон використовує термо технологію при якій чорнила витискаються з головки за рахунок нагрівання. Епсон пєзоелектричну. Кенон головки більше бояться засихання. Так там є свої прикол як памперс на якому стоїть головка, автономна прочистка і т.д. Але на практиці якщо проїбати то вже потім можна ніколи не добитися щоб воно друкувало нормально. А головка коштує по ціні принтера. Потім другий момент це продажа картриджів. Бля це реально просто доїння людей на гроші. Контори заробляють не стільки принтерами як продажем картриджів. Співідношення ціни до кількості надрукованих сторінок просто космічне. Я завжди принтери ставив на СБПЧ. Те що там типу чорнила не якісні і від цього засихає це якраз міф. От з чим дійсно проблема то це з передачею кольорів і треба знатно наїбатися щоб настроїти ідеальну передачу на афтермаркет чорнилах. Але результат того вартий бо тоді буде дешево. Дак от повертаючися до сабжу. Якщо стоїть задача друкувати чорнобіле то тут онлі лазерний. Весь прикол чому досі живі дрібні струменеві принтери то тільки тому що це найдешевший кольоровий друк. Лазерний кольоровий принтер буде дофіга коштувати. Тож питання якщо треба тільки документи. Нах ці струменеві принтери?
-
Ніт Дорожче 😂