(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взлётно-посадочную полосу?
-
Завтра уже в Ванкувере буду по идее, до конца месяца
-
Можно и не из еды, если что-то интересное есть)
-
Якщо годину їхати до офісу, 1 день на тиждень можна і з КВ приїхати, в залежності від його розташування може бути не набагато довше
-
Бля, переїжджайте в КВ, шо вам там, медом намазано в тому Торонто) З будь-якого куточка до будь-якого іншого = макс 20 хвилин, жодних пробок, все шо треба є
-
А жити там чур мене
-
🤷♂ Кожному своє, я кожен тріп до Торонто матюкаюсь і клянусь шо більше не поїду
-
Від мене - басейн, ком'юніті центр, бібліотека, корти - 4 хв - суперстор, волмарт, foodbasics, мільйон всяких marshals staples rona cantire і тд і тп - 5 хв - костко - 7 хв - кіно - 5 хв - аналізи, узі, сімейний доктор - 5 хв - emergency - 8 хв - в радіусі 40 хв - шість штук conservation areas з пляжами каяками теплою водою в озерах барбекю і все інше - royal botannical gardens - 35 хв - Стратфорд театри і тд - 35 хв - всякі ферми для дитини - 15-40 хв - ще два здорооових торг центра 15 хв - міні парків в пішій доступності штук 8, один прямо в бекярді - до великих 8 і 15 хвилин Шо ще треба?
-
И офис Епама недалеко
-
В барах періодично збираємось місцевою тусовкою (в тому числі деякі екс адміни цього чата 😁) - теж 10 хв до дт
-
Сьогодні був з дитиною на безкоштовному івенті в університеті, організованому квантовим інститутом - експерименти з магнетизмом, електрикою, наднизькими температурами, superconductor magnetic levitation, робототехніка... 10 хвилин їхати :-)
-
почему в торонто собираются в барах, а ВСшные не собираются :(
-
Ну це валідна причина, так Full remote ftw