(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
почему в торонто собираются в барах, а ВСшные не собираются :(
-
Ну це валідна причина, так Full remote ftw
-
зачем нам кофе, когда люди придумали пиво тысячи лет назад?)
-
Можливо мало людей відносно Торонто, всі живуть в різних локаціях, в Порт Муді намагались зібратися, але не зрослось. Хоча UAHub влаштовує якісь знайомства за кавою
-
🌟ВИВЧАЙТЕ ІНОЗЕМНІ МОВИ З КОМФОРТОМ ТА РЕЗУЛЬТАТОМ!🌟 📢 Запрошуємо вас приєднатись до набору в наші групи онлайн! 🌐Вивчайте зручно: англійську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, польську, турецьку, чеську та данську мови. 👥Живий формат занять забезпечить вашу активну участь та найкращий результат. 🔥Всього за 997 грн. в місяць – без додаткових та прихованих платежів! 📚Безкоштовні учбові матеріали – отримайте необхідні знання для успішного навчання. 🤗Приєднуйтеся до нас зараз, надіславши повідомлення в Telegram: ↪️@Sunshine_in_soul↩️ або телефонуйте📱+ 38 068 355 18 26 ❗️Кількість місць обмежена! ⚠️ Забезпечте собі місце в групі просто зараз!
-
Что ты не потерять PR нужно из 5 лет пробыть минимум 2.5 года. То есть чуть меньше 2.5 можно отсутствовать подряд или только по 6 месяцев максимум в год? Тут про такое вроде не указано, но знаю что в США и многих странах именно так это работает
-
Так КВ/Ватерлоо большой ж айтишный хаб
-
В мене prettier + eslint. І додатково ставлю husky на коміт. Ну або в твоїй ситуації можна на щось інше і все кулл
-
Из BC: Ice wine, Alberta - виски, Квебек - сироп Также сладости с кленовым сиропом (шоколадки, леденцы в виде кленового листа на палочке, печенье, помадка, масло, чай) Сувениры - индейские (кожа, украшения, dream catchers - много чего делают) Много именно канадских снеков, candied salmon и прочие крабово- лососевые штуки это придется здесь съесть, ну или глянь можно ли это ввозить в нужной стране
-
Так, ну в Квебеке и Альберте я не буду, а вот Ice Wine интересно звучит Его можно в Ване взять надеюсь? Не придется в Келоуну ехать?)
-
Я конкретно такое уточнение не нашел, может я сумашедший и его по итоге и нет
-
Я имею ввиду подряд или максимум под года в год, как в США и кучи других стран