(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво, дякую, що поділились. Мені здається, саме такі історії іноді змушують нас несподівано розвиватись в інших напрямках, що ніколи не завадить 😊
-
То була цікава історія.😁 На початку локдауна наша компанія почала брати будь-які проекти і ставити туди майже любих інженерів, щоб компенсувати втрачених кастомерів, не зменшувати зарплати і не звільняти людей. Проект, де я працювала, закрився. Так мені дали цей прекрасний проект, де я була єдиним девом, не знаючи ані Ангуляра, ані Ноди. Потім правда тимчасово додали сіньора джавіста, який Ноду теж не знав, але трохи допоміг з базами даних і API. Через 2 тижні сіньора забрали і поставили трейні хлопця, який знав ще менше, ніж я🤣 От ми вигребли якось той проект і навіть успішно зарелізили. Ангуляр не зайшов зовсім, а Нодой я зацікавилась і потім написала свій пет-проджект, там де як раз з докером погралася, AWS і Jenkins. Сподобалося, але в Канаді вирішила шукати роботу фронтендом, де маю більше досвіду.
-
Цікаво, як вас на півроку занесло на фулстек із express, а потім знов back to front 😊
-
Kanban починається з K 😊 Але досить вражаючий набір скілов для 4 років досвіду, як на мене; також, звісно, робота в US та Канаді додає багато балів - здається, з таким резюме особливих проблем з пошуком не має бути 😊
-
там в закрепах в якомусь з топіків вже є файлік з лінкедінами учасників де можна додати інших і вписати в список себе
-
Буду рад обменом контактов в LinkedIn http://linkedin.com/in/muartem
-
если есть 40ккк на квартиру, то можно сделать второй этаж и будут низкие потолки )
-
-
в разных компаниях страховых по разному лучше звоните агенту и спрашивайте
-
Try td insurance
-
www.facebook.com/photo/?fbid=5950995614943468&set=a.960694237306989