(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як на мене, то це «підготовчий етап» за ним йдуть дії. Хтось може знає, що там зараз в Польщі? Чи мають ці протести імпакт на українців, які там живуть?
-
Испанский киберпанк
-
Я спілкувалася з людьми, які жили до війни в Польщі, а зараз переїхали в Канаду, то основним поінтом було відношення
-
Польща для поляків…..і Британія теж 😂
-
Чого ненавидiти? Очень крутая страна, но в плане денег и работы все пошло куда-то в сраку
-
привіт, таке питання про бекграунд чек я звільняюсь через пару днів з української галери та попросив в них такий лист для ПР або номінацій та всього що з ним пов'язано ... has been cooperated with the the Company as a private entrepreneur ... on the terms of a full-time base ... ... activities and responsibilities: - Developing and maintaining software applications that meet the needs of the users and the business. - Modifying software to fix errors, improve performance, upgrade interfaces, and adapt to new cloud environment. - Debugging and troubleshooting software codes and systems. ... і ще з десяток рядків загальних фраз у відповідності з Ноком, але не копіюючи його текст тут НЕ вказано ніяких конкретних технологій типу .Net, Azure і тд а питання в чому - що просити для бекграунд чеку при працевлаштуванні, а не для ПР? просто контакти, щоб їм дзвонили/писали? якийсь інший лист з технологіями?
-
оце так накинув )
-
Аналогично)
-
Хз, я отправил пачку резюме в один день один раз - вывод 8 звонков с Польши. И это те кто не отмел на этапе "а, у него Канада в CV написано, нах он там нужен с другим часовым поясом" Там я с девушкой из 30к зл в месяц буду лутать почти все без налогов из-за возросла и статус ученик сделаю в каком-то пту и вуаля