(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я теж ) eventually
-
Вирішили ми з подругами спробувати прошупати канадський ринок та способи ведення бізнесу. Насправді, все максимально просто і просто спонукає Вас щось робити. 1. Компанію реєструвати не обовʼязково, якщо дохід менше 30К на рік (на перший час ми на таке і не розраховуємо) 2. Якщо дохід менше 30К, то ви офіційно маєте право не чарджитм податок з клієнтів, що робить Ваш товар/послугу дешевше. Недоліки: 1. Ви не можете зареєструвати торгову марку і назву (але це не обовʼязково), просто без компанії це не можливо 2. Ви не можете списувати витрати на податки Що це значить? Якщо ми робимо товар, то витрати на виготовлення і матеріали ми можемо списувати в витрати і платити податок лише на чистий дохід, то у випадку без реєстрації - податок платиться на всю суму. Як для початку - це класний спосіб прощупати ринок, їхні смаки і покупну спроможність Наш магазинчик: www.instagram.com/air.paws.canada?igsh=MWdjdnEzZzFxOXI0Nw%3D%3D&utm_source=qr Якщо є запитання - з радістю відповім
-
Так а ты не топай)
-
Кому як, для мене це кайф бути в бейзменті, коли дитина спить на другому поверсі )
-
И топчешся ты сам своим про голове к слову если живешь не один
-
И обычно таунхаус это 2-3 уровня что неудобно
-
Но за стенкой все так же топчутся
-
Радий за тебе - детачд звісно краще, але ти думаєш про інший тип таунхаусу. У мене 3 рівня, повноційний бейзмент з виходом в бекярд, з якого вихід у парк, дек на гловному рівні, гараж, драйввей і тд Єдина різниця з детачд - сусіди по боках
-
Ну не всем это комфортно
-
Пруф можно?
-
В Онтаріо точно обовʼязково
-
Ну ничо-ничо, щас порешаю
-
Намекают типа лети в Париж и там уже разбирайся
-
Выше 30к тоже не обязательно компанию просто сейлс такс собирать надо