(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наприклад 11 АУГ. Є велика різниця між теробороную на Троєщині і АУГ, запакованою F-18/F-35 і томагавками. І якщо навіть Троєщинська тероборона дала тринди в свій час рашкинським, то це треба бути вже зовсім конченим ідіотом, щоб тестувати американська авіаносці.
-
x.com/PolskaPolicja/status/1760009543667396920
-
А ви вивчали ту Атлантичну програму? Я так. Знайшла роботодавця з цієї програми. Приїхала. Він взяв мене на роботу. А потім виявилось що він дає офер «вибраний до роботи» а не “full time” і це не підходить для цієї програми. Шукаємо іншого, а там всі позиції на part time. Як вам історія не в теорії, а на практиці?
-
Абсолютно всі супермаркети беруть на part time. Не додають пару годин і ти не маєш бенефітв та не просиш їх підписати листа на Атлантичну програму де вони мають заплатити 200-300 доларів. А ти такий весь розумний з англійською сидиш без роботи бо навіть МакДональдс не відповідає. Бо там черги з сотень бажаючих «легкої еміграції».
-
Я так розумію що фултайм тягне за собою більшу відповідальність і бенефіти, тому роботодавцям вигідніше мати більше людей на парттайм ніж менше на фул і оплачувати бенефіти. Як би там не було але така тенденція точно є і це велика проблема для іммігрантів. І не тільки.
-
Вирішив залишити свій відгук про Вінніпег. Жив в даунтауні Вінні з листопада 2022 і до серпня 2023г. Майже кожного дня гуляв пішки або пробігав біля музею прав людини (район Форкс) - займаюся бігом, все ок, ніхто не різав, живий)) Якщо ти не шукаєш проблем - вони тебе не знайдуть. Є 3 місця консолідації безхатченків, хто живе в даунтауні - знає про них і обходить. У Вінні можливо буде незручно без машини, але я її також не мав перші 6-7місяців. Великих проблем з громадським траспортом не мав - пам'ятаю 1 випадок коли не приїхав автобус і був великий мороз. Це все що пригадалось.