(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну и шо теперь делать? Как дальше будем жить товарищи?
-
Visitor visa (temporary resident visa) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5256-applying-visitor-visa-temporary-resident-visa.html
-
І ще робочий ноут такий що мені було б стидно його навіть дитині віддати((((
-
Ну так... Ну так... В нас до моєї появи деплоїли на прод аж гай шумів.... Про те щоб робити код ревю нпавть мови не було))
-
Ну вебхуки для того щоб пушити повідомлення у слак.
-
заказывай через дордеш на самовывоз
-
Є ідеї як це краще реалізувати?
-
Короче є така апка для ресторану Wendy's Так ось там якщо замовлення робити то воно просто скаже в кінці що "Ваше замовлення буде готове в такий і такий час" і на цьому все Тобто коли ти приходиш на касу, то в тебе навіть немає номеру заказу який ти можеш їм сказати і вони бігають по кухні і намагаються знайти замовлення Потім перепитують тебе Ім'я по 2 рази, потім просять показати чек що замовлення оплачене і список того що в чеку і аж вже потім віддають шо.це.сука.за.сервіс Невже там ні в одного тімліда чи проджекта питання не виникало шо треба давати номер замовлення для референсу
-
Такс питання до знатоків хочу зробити щоб при коли відкривали ПР і зареквестили ревью (у певних людей). Прилітав у слак меседж в паблік канал з тегом цих людей і лінком на пр. Намагався з екшнс зробити і мапінгом гітхаб акаунтів і slack user ID. Але щось якась херня виходить.
-
ага