(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто писали людям які працюють в тій компанії?
-
ну чего ты начинаешь сразу?
-
и тебя с собой возьмём
-
Надеюсь ниче по пути не отменится))0
-
Лечу короче Амстердам - Рейкьявик - Ванкувер
-
Но спасибо
-
А все уже, мне другой рейс дали
-
Як саме я точно не пам'ятаю, знайти вашу school board (public чи catholic за бажанням) та заапплаїтись
-
5 років - це senior kindergarten в школі, вони безкоштовні
-
Друзья, подскажите, пожалуйста, как устроить ребенка 5 лет в государственный детский сад в Торонто? Или как «устроить» ребенка куда-нибудь подешевле.
-
в залежності від вашого місця проживання school board може бути інший
-
Наприклад отут www.tdsb.on.ca/EarlyYears/KindergartenMonth З 1 лютого відкрита реєстрація на 24-25 рік, але там є опція register to begin school immediately
-
В мене бувають дні, коли я працюю по 14 годин
-
Я не буду лукавити, по зп дуже бодро, але якби я мала змогу обрати меншу зп і кращі умови, то б не думала
-
Це пиздець приїхали батьки моєї половинки, гостюють в нас 3 місяць. Якби тільки матір то ще окей просто дивиться Портнікова по 4 години в день, але батько то взагалі ховайся, 24/7 перечитує новини, кожний прильот кудись розказує так наче там його рідну хату розвалило і ще собаку улюблену розірвало. Буквально кожного ранку замість доброго ранку він каже: «ой там розхерачили вчора все місто 34 ракети прилетіло 55 шахіди ой мамо рідна шо ж це робиться, зеленого вибрали і тепер оце маємо ой вей»
-
"Did you understand a single word of what he just said"
-
+ теж цікаво