(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
5 років - це senior kindergarten в школі, вони безкоштовні
-
Друзья, подскажите, пожалуйста, как устроить ребенка 5 лет в государственный детский сад в Торонто? Или как «устроить» ребенка куда-нибудь подешевле.
-
в залежності від вашого місця проживання school board може бути інший
-
Наприклад отут www.tdsb.on.ca/EarlyYears/KindergartenMonth З 1 лютого відкрита реєстрація на 24-25 рік, але там є опція register to begin school immediately
-
В мене бувають дні, коли я працюю по 14 годин
-
Я не буду лукавити, по зп дуже бодро, але якби я мала змогу обрати меншу зп і кращі умови, то б не думала
-
Це пиздець приїхали батьки моєї половинки, гостюють в нас 3 місяць. Якби тільки матір то ще окей просто дивиться Портнікова по 4 години в день, але батько то взагалі ховайся, 24/7 перечитує новини, кожний прильот кудись розказує так наче там його рідну хату розвалило і ще собаку улюблену розірвало. Буквально кожного ранку замість доброго ранку він каже: «ой там розхерачили вчора все місто 34 ракети прилетіло 55 шахіди ой мамо рідна шо ж це робиться, зеленого вибрали і тепер оце маємо ой вей»
-
"Did you understand a single word of what he just said"
-
+ теж цікаво
-
Це напевно сильний оффтоп, але це прям наболіле вже 10 років. У мене так батьки спочатку сміялися над маминим татом, що дід постійно з ранку до вечора дивиться новини по телевізору в нульові, а потім у 2014 самі стали з ранку до вечора новини дивитися, потім самі не бачили того, що стали такими самими, як дід, але водночас у мирний час новини та новини про події 2014 року - це різне. Зараз я бачу з того, що мені надсилають, що весь вільний час (вечір і початок ночі) так само витрачають на тв новини, а потім новини в інтернеті. У мене менталка не вивозить стільки всього в новинах бачити, але мабуть для когось це їжа для підтримки морального стану, ментального фільтра
-
Спробуйте може пересадити їх на якісь серіали чи що. Спочатку щоб такий собі був smooth transition то можна типу «Злочини» - документалочку про розслідування всілякі українською. Татові можна поспівчувати, йому звісно це болить, і сказати що самі дуже переживаєте й не можете сконцентруватися на роботі, тому дозуєте новини собі
-
Взагалі то це правда що ми самі себе з такого стану витягнули щоб мати енергію працювати а тут нас гвалтують кожний ранок хоча я швиденько перечитую що там де прилетіло і вже процес засмутився прокляв рашистів заспокоївся проходе за 30 секунд бо так треба захищати свою енергію, так що зранку слухати переказ вже прочитаного не дуже треба за 20 хвилин до ранкового мітингу по роботі
-
Перші 2 тижні казали що ми теж те бачили читали хвилюємось за Україну, а потім вже закінчилось канадське терпимість та стали благати будь ласка не треба нам казати то
-
Ты реально думаешь что цыгане коней воруют ?
-
А почему нет?
-
Да увольняют под сокращение даже в Швеции и не поможет тебе профсоюз ничем
-
Кстати канада по расходам на госаппарат в % от ввп догнала ссср ( 2023)
-
Это хорошо или плохо?