(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вчора ЗСУ, ймовірно, влучили по полігону на окупованій території Донеччини, де російські військові вишикувались в очікуванні на прибуття командувача — пишуть росЗМІ. За оцінками росіян, в результаті удару було вбито щонайменше 60 військових. У Telegram вже ширяться кадри з тілами росіян на полігоні
-
Генконсул Польши во Львове Элиза Дзвонкевич осудила действия польских фермеров на польско-украинской границе. "Я думала, что так позорно ведут себя только россияне... Не верю, что это поляки... Настоящий поляк никогда не ударит ножом в спину соседнему народу, который воюет за свою свободу", - заявила она. Украина 24/7
-
Fuuu
-
Теперь в аэропорту Амстердама чета не могут разобраться с рабочей визой канадской
-
C туристической было норм недавно всё
-
У Icelandair кстати классные самолёты, но за еду платить надо)
-
Передавали инфу в тцк
-
В итоге все окей
-
Минут 30 в целом ушло, чета они там кликали
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка з власного досвіду хто вже в ВС, чи дійсно на 4тис $ usd , родині з маленькою дитиною в ВС дуже складно прожити перший час поки не знайдеться робота з більшою зарплатою Плануємо в найближчі 2 тижнів релокейт, в Ванкувері були кілька років тому, тож і планували в цей бік, але всі нас відмовляють мол дуже маленький бюджет а роботи майже нема. Також розглядаємо Оттаву, чисто через дешеве житло
-
5400 cad, мне кажется норм
-
что то за городом может
-
1бд до 2к не бейсмент это не Ванкувер вроде, я таких цен не видел когда искал
-
+- правильно топят 😄 ну вот по калькулятору (я правда не знаю он правильный или не) приблизительно 5400 чистыми в CAD это 90к CAD в год зп. Если вы планируете потом жить на 1 зп в 100 или 120к то по идее на 90к прожить можно. важно еще чтобы были сбережения на аренду за неск. месяцев или просто на подстраховку если уйдёте в минус
-
А офицер который ВП выдает 24/7 в аэропорту тусит?