(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
С текущими уровнем коррупции что донаты что уплаченные налоги не изменят ситуацию
-
Взагалі обожнюю коли будь-яка дискуссія зводиться до "Всі проблеми в Україні через тих козлів що виїхали та не донатять". Цікаво, а хто був винен до війни? А то вже якось забув...
-
Я так робив і мене ігнорили, от і дивуюсь)
-
Разглашение случаев коррупции все же оказывает на нее давление
-
Україна ніколи не була ідеальною країною. як і інших ідеальних країн не існує. Просто кожен вибирає які мінуси для нього допустимі. Для мене мінуси України до війни були допустимі для життя в ній. На даний момент - ні. Я не кажу що Україна погана, але і казати що вона сама-сама, я теж не можу.
-
Я не тебе лично пишу дырявый, в общем тему прояснил
-
Ты тупенький? Тут реч не про донаты а про коррупцию в влк они хотят на лапу и если не дать то выйдет как с тем воином выше что просит милостыню
-
Це гарно писати, коли у вас із-за статі є можливість їздити туди-сюди, хош - у відпуску в Монако, хош - заїхати в гості в Канаду. Воно круто, але більшість чоловіків в Україні з вами будуть не згодні) І готові махнутися з вами, щоб ви теж сиділи в Україні, поки вони катають туди-сюди)
-
Ну я не зʼїбалась а поїхала за кордон, мені було цікаво, не скажу що в Україні мені було легко і все подобалось. Я думаю що у більшості людей що знаходяться закордоном вже давно тепліші почуття до України. Це як коли рідні на відстані і ти їх давно не бачиш то переживаєш більше ніж коли вони поруч. А тут війна, а не просто якійсь проблеми. Тому я і гостро реагую на таких як ти
-
Те саме і про Канаду. Щось мені здається що у чаті немає жодного хто скаже чесно "усьо збс обожнюю все". Все це вибір допустимого рівня для життя
-
До оффера это странно и страшно
-
Если оффер дают разве что
-
Выехал раньше, не говорю что предала меня, но говорю что плохое государство
-
И что тут общего ?