(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А можна глянути його?
-
В принципі на худік щось з довгим рукавом та й усе.. або можна взяти пухнастий худік… якщо без машини, то вітровку, в теплій куртці жарко вже буде
-
Привіт підкажіть будь-ласка міграційного консультанта в Торонто (і не тільки, головне щоб розбирався в цьому регіоні) . Скиньте перевіренних, якщо можна, бо вже був невдалий досвід(
-
Ось проєкт мій на nextjs + nodejs на сервері, все ок працює
-
посыл был не про цену
-
Дякую
-
Напишу трішки пізніше, десь через хвилин 30
-
Вибач за тупі питання,я просто новачок
-
Залежить від локації, lcol чи hcol. Але на ізі сотка була б
-
моя мама кожен день розповідає, що в них тривога і знов на них летять. Вона в Чернівцях, Карл! Туди ні разу нічого не прилетіло. Особливо мені це було кльово чути під обстрілами в Києві.
-
Обовьʼязково! кожен раз перевіряють. Виключення перельоти в середині країни
-
Перевіряють. Обовязково візьміть
-
У мене склалося враження що у родичів які живуть на лінії фронта все спокійніше ніж в Вінниці (хоча звісно все не так)
-
Коли вертались в Канаду, чи перевіряли у вас ворк Перміт в аеропорту Канади?
-
11k майже як в Канаді
-
One Large Private ROOM $1150 for RENT Second Private ROOM $1000 for RENT in HOUSE Basement Thornhill Woods, Vaughan ON L4J 9H6 !!! SINGLE OCCUPANCY PER ROOM All utilities are included. Separate entrance Furnished Living Room, Kitchen, Bathroom, Laundry - shared House located in Prestige Neighbourhood Thornhill Woods Hardwood Floors Throughout Appliances: 2 Refrigerator, Stove, Microwave, Hood, Washer/Dryer Central Air Conditioner Close To Park Area with Nature Walking & Biking Trails, Pond Close COMMUNITY CENTRE with swimming pool, tennis, library & etc. Close To TTC, VIVA, GO Train (Rutherford Station) Shopping & Plazza Food Court Available NOW
-
Я тоже об этом думаю каждый день, но мне кажется, что я наиграюсь с этими картинками за неделю. А что потом с принтером делать?)
-
мої навпаки постійно "та все нормально...", якісь погані сімейні новини важко дістати від них )
-
Ну я поки в Києві була теж так розповідала. Не будеш же ти кожного разу казати, що пипець як страшно, але пролетіло мимо. Чи як тобі фігово, що світла нема.
-
Дякую!
23 Jan 2023, 01:02
437262/644441
22 minutes ago