(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ты находишь хорошую клинику за платный прием Ну 300/400 за прием грн на то время не было большими деньгами
-
Бесплатное и хорошее одновременно в Украине это как что-то утопическое Так вот вернёмся к опыту, он у всех разный и сильвер буллет нету, ты или находишь норм врача, доступную клинику и тд - или не находишь.
-
Waterloo, ON, 2-кімнатна квартира в оренду - від друга нашого лендлорда. Відкритий до Українців, в тому числі новоприбулих. Якщо раптом цікаво - пишіть.
-
Но учитывая что скорая бесплатная и в Крит случаях умереть не дадут стоит отдать должное
-
Створив тобі репу github.com/Marzed/socket.io-basic-example Тут є все - і фронт останньої версії nextjs і сервер і коменти коду для кожного лайну Як запускати написано в README
-
Ну что и у тебя так ты ходил, у меня в городе не особо хорошие больницы были когда в Украине жил, разные же опыты
-
Частную клинику плиз и близко не сравнивайте с государственной. Это очень разные вещи, у каждой свои нюансы.
-
Одразу всі пости в продакшені не треба масивом відправляти бо багато інфи летить лишньої, відправляй з айдішками точечно
-
Ні, так не треба робити Коли змінюється пост, то відправляй всім новий івент «post-update” наприклад і весь масив списку постів(якщо їх 1-2) або відправляй тільки ті в масиві що змінились додаючи uuid статті наприклад щоб фронт знав що треба не всі статі перерендерити а тільки одну по айді
-
Так
-
Дякую тобі велике) А підскажеш таку річ:в мене є пост,і я хочу коли хтось змінив дані,щоб це бачили інші користувачі? То робити через setinterval кожну секунду на бекенді? Чи як краще зробити?
-
Дивись в мене монго є, і там є postId,в схему posts:додати update:true,якщо поле update:true то рендеремо типу router.refresh()?
-
Ну в частных всегда так, те же врачи только платно и с лучшим оборудованием, а не в прогнившем кабинете
-
Не грає ролі департамент, важливо чи людина з тобою працювала чи ні А так навіть я можу дати реф, просто ніхто не хоче :(
-
В мене часу відповідати зараз немає, на вулиці
-
Давай краще тут, може комусь буде корисно
-
Можна тобі в лс відписати?
-
Тут вже твоя фантазія і ТЗ
-
До івентів можеш додати ще поле статус і рендерити тільки якщо статус success і показувати помилку наприклад для статус error
-
Ну буває так що в приватних клініках ті медики що вчились у тих хто в безкоштовній лікарні. Я обирала у того в кого більший досвід
23 Jan 2023, 01:02
437313/641280
14 minutes ago