(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Часто їх ще запитують в аеропорту вильоту до Канади ( якщо не вдалось пройти онлайн чекін), тому дуже рекомендовано завжди їх мати з собою
-
Все норм, це не тупі питання Сокети не така проста тема)
-
biz.censor.net/news/3474743/derjorgany_otrymayut_dostup_do_nomeriv_bankivskyh_kartok_natsbank_proponuye_zminyty_pravyla_rozkryttya
-
Тільки не конекти сокет на сторінках авторизації якщо ці пости доступні в особистому кабінеті
-
Дякую. Буду дивитися) Вибач за тупі питання
-
Якщо в проєкті ще немає реакт контексту або редакса то подивись як їх створювати в документації офіційній
-
Ні, не треба його нікуди відправляти в провайдерах В моєму прикладі весь код сокету в корні тобто в index.js ось там його і додай а коли приходять данні то відправляй їх в реакт контекст або в редакс стоп якщо юзаєш редакс тобто тобі треба глобальний стор в проекті Потім додай цей контекст в де твої провайдери в проєкті і юзай його де хочеш в компонентах
-
Як мені одна людина сказала Лізу куди не треба і що не доріс до цього… Я сьогодні намагався зрозуміти як то все воно працює по сокетам,дивився відео на ютуб і повторював,але це було react+ nestjs
-
Нормальний такий список 🚬
-
Я просто trainee,і не все розумію,і досвіду ніякого немає(((
-
Але це левел поскладніше
-
Є ще нативні сокети де руками треба на сервері створювати пул користувачів і їх з'єднання і потім хендлерами відправляти їм якусь інфйу тільки для конкретного користувача із пулу
-
Банківська таємниця тютю.
-
Тре автомейшна із 10 роками :)
-
Так алетільки через ланцюг банків. А тут стільки людей задіяно буде і всім хочеться бутерброда з ікрою
-
Більше мануальщик, є досвід веб автоматизації та мобільної (Пайтон+біхейв), але то було десь 80/20.
-
Вони вже давно продаються
-
Ні, просто номера карток і ііо власників будуть продавати на чорному ринку, як наркота та зброя. Це фініш.
-
Привіт, мануальщик чи автоматизатор?
-
maps.app.goo.gl/yLoGAN8kmYCQsysY6 Аутлет прямо біля аеропорту. Я купляв там кілька раз одяг. Ціни норм. Багато магазинів
23 Jan 2023, 01:02
437341/634573
about an hour ago