(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я рахувала, щоб дихати вільніше, підтримувати непоганий рівень життя, вирішити с житлом і трохи донатити, допомагати батькам, то треба на двох 300к.
-
От мені цікаво на чому цей оптимізм базуєтся Я також хочу так думати, але чисто математично якось не сходиться
-
Ну воно звучить непогано, але а плані покупки житла мабуть все одно не так радісно. Або оренди двушки/будинку.
-
З цим я не сперечаюсь, тут скоріше незрозуміло як досягти цих цифр при такому теперішніх зарплатах в IT. Чи маеться на увазі перечекати три роки, поки знову IT підросте?
-
Та, то теж все правда 😅 а про дітей, ну ось не впевнена. Ви бачили середню зп по БС? Типу 60 тисяч чи щось таке
-
Стандартно у WP є певні обмеження. Наприклад, не можна працювати з дітьми. Якщо вам ці обмеження важливо зняти, потрібно пройти мед. обстеження і зняти. Де його проходити - ваша справа. Якщо пройдете до приїзду в Канаду, треба буде показати його в аеропорту офіцеру, щоб вам одразу видали WP без обмежень. На термін дії ніяк не впливає, всім видають на 3 роки.
-
Хоча тут вже індивідуально, знаю людей із доходом 200+, яким теж не вистачає грошей на всі потреби 🙃
-
Тут в мене такі самі очікування, але насправді хз ))) може ця бульбашка ще буде довго саппортитись
-
Дуже не люблю оце avarage Я знаю що платять доволі мало, особливо з урахуванням вартості життя. Але, все як завжди. Якщо унікальний спеціаліст - там платять дуже дуже добре Я знаходив вакансії і по 200, і по 400 тисяч Це не лікарі А це і не буде продавцем в магазині, або software developer.
-
Але якщо моргедж треба оновлювати?) привіт, 6%