(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут в мене такі самі очікування, але насправді хз ))) може ця бульбашка ще буде довго саппортитись
-
Дуже не люблю оце avarage Я знаю що платять доволі мало, особливо з урахуванням вартості життя. Але, все як завжди. Якщо унікальний спеціаліст - там платять дуже дуже добре Я знаходив вакансії і по 200, і по 400 тисяч Це не лікарі А це і не буде продавцем в магазині, або software developer.
-
Але якщо моргедж треба оновлювати?) привіт, 6%
-
Збрехала, то канадська, в БС вище : The average british columbia salary in Canada is $80,516 per year or $41.29 per hour. Entry-level positions start at $49,408 per year, while most experienced workers make up to $160,119 per year.
-
Це на хаусхолд 120 😅 типу люди, які тут виросли в народились мають ось таку середню зп
-
Пропозицій зараз більшає, навіть дешевшає вартість житла. Але все одно воно не є доступним
-
Бульбашка, бо не можуть коштувати маленькі квартири по 1 ляму у Вані, 600-700 к в Порт Муді, при середній ЗП 60-80 к. Гляньте графік зміни вартості житла і зміни зп з роками. Там нереально великий геп за останні 5 років
-
Ваше твердження логічне, але це якщо дивитися з боку держави, а не ринку - попит/пропозиція.
-
Шукав 4 місяці позицію PMO Director. В принципі, вакансій багато. Відправив десь 150 резюме. В основному через лінкедін. Було десь 10 компаній, які зацікавились. З них 3-4 просунулись на наступні етапи. В результаті пішов за рекомендацією в українську ІТ компанію, яка має офіс у Канаді. Закінчив шукати півроку тому, відмови ще досі приходять.
-
Я не працювала, шукала роботу 7 місяців 😅