(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так я на ОТ гоняю
-
Пока не дошел до этого
-
А крышечки от пива ?)
-
Люблю карточки для ОТ собирать)
-
Та скорее всего но за две недели оно вообще не существенно
-
Здається, з компас картою виходить невеличка економія від 60 центів в залежності від зони. www.translink.ca/transit-fares/pricing-and-fare-zones
-
вона вже кимось зайнята 😔
-
У тебе є сокет який оновлює інформацію в ріал-таймі і якщо щось в базі змінилось то просто надішли нові данні по сокету на потрібний івент а реакт сам його перерендерить
-
Яка ціль у роутер.рефреш()? Як ти хочеш щоб воно працювало?
-
Якщо в тебе ціль оновити сторінку після того як користувач натиснув лайк і ти записав до бази +1 лайк то в тому ендпоінті де обробляються лайки додай код щоб відправити на фронт івент з цифрою лайку новою і все ну і флаг закрасити лайк чи ні по юзерАйді Робити роутер.рефреш() можна це якщо в тебе є якийсь REST/GraphQL запит при монтуванні сторінки і він вибивається лише раз наприклад а потім після натискання тобі треба його оновити і тоді можна
-
Чи прилітають вони на сервак, чи зберігаються, чи відправляєш ти нові данні на фронт
-
Постав де тільки можна console.log() - від моменту натискання на лайк на фронті до сервера а потім і назад через івент на фронт, виводь інфу по кожному кроку в консоль і слідкуй як рухаються дані
-
Я так і хотів зробити,а в реальному часі нічого не мінялося і тому додав router.refresh
-
Прилітали
-
Із сервака відправляй назад по сокету дані і дивись чи вони прилетіли на фронт
-
Інфа на сервак прилітає
-
Покажи скрін логів повний, з назвами файлів
-
А я хз як це убрати…
-
Полезный скил
-
Тому коли в тебе дублюються логи 2рази то норм АЛЕ треба розуміти що це може бути через перерендер що погано
23 Jan 2023, 01:02
437873/633107
13 minutes ago