(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ага, уже бегу
-
и тебе на кассе по мимо таксов - ещё и типсы надо дать
-
типа ты пришел, взял свой ящик пивандрия
-
я знаешь чё люблю в канаде? типсы в ликёр-сторах
-
Дякую)
-
найс
-
У мене в шопіфай також недавно була співбесіда, ось такое писав на лайв кодінгу (~45хв) playcode.io/1730707
-
Всім привіт, я мобільний розробник (iOS, react native). Досвіду майже 3 роки, але розумію, що тут це кіт наплакав, тим бач віща освіта не технічна. Відправила 30 аплікацій і було одне інтервʼю. Хотілось би поради, якщо я не хочу здаватися, то що краще прокачати щоб збільшити шанси отримати роботу? Android додати? Чи звернути в frontend? Чи робити крутий пет-проект та публікувати апку?(на разі налаштована на цей варіант) Йти тут вищу освіту здобувати? Чи здатись та йти поваром/майстром манікюру/ і тд? Також буду рада законектитись www.linkedin.com/in/maryna-poliakova-bilous/
-
Володимир Олександрович, після 20 травня треба виконувати свою головну обіцянку. Це буде найкращий Ваш вчинок на посаді Президента України. Доведіть а ділі, що заради миру в Україні Ви готові піти. Тим паче строк на який Вас обрав народ згідно Конституції закінчується. Я Вам обіцяю, що парламент взмозі визначитись самостійно без вашої участі, як діяти далі. І хто буде вести перемовини про закінчення війни та обовʼязкове повернення окупованих територій України. У Вас на жаль не вийшло.
-
Я б логіку виділив би у хук, який віддасть апі роботи с стоп таймером а також список лепс І якщо у тебе StopWatchButton то щоб вона тільки і це виконувала. В цілому виглядае не погано, але мое імхо я б логіку по другому розкидував