(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо в початку і кінці додати лоадин стейт і блокувати інші кнопки поки не виконується натискання
-
І ось це все виконується в асинхроні, треба слідкувати щоб все змінилось допоки користувач натисне іншу кнопку швидко
-
Отакої 😁
-
Я доречі дивився не один туторіал по цим секундомірам і жоден автор такого не показував. Всі клепали через стейт. А я таких нюансів про реф не знав
-
Там же на скільки я розумів в тебе є певна кількість балів якихось (забув як звуться) і по вичерпанню щоб аплаїтись на інші оголошення треба купувати ті бали. Я ще до цього не дійшов)
-
На апворку треба сотні відгуків кидати, особливо якщо профіль пустий
-
Кидав пару відгуків на АпВорку - по нулях
-
Фрілансити не пробував?
-
100%. Я тільки з тим і роблю всякі тестові, що якщо навіть і не приймуть, то як мінімум я щось нове вивчу або зайвий раз попрактикуюсь. Бо з цими сурвайвал джобс тільки іржавію
-
Досвід
-
Може комусь треба: довідка про не судимість по пошті (відправляли в Торонто з витягом з дії): відправили дві 4.01 прийшло 14.02 та 22.02 (xpresspost)
-
А так, забув про те, я коли починав балів ще не було) насправді з балами навіть легше може бути бо індуси трохи відсіюються
-
Не зовсім. Реф в реакті має дві функції - стара, та що була - зберігати посилання на ДОМ елемент. І нова, специфічна для функціональних компонентів - це замінник поля класу. Тож реф оголошується безвідносно дому і туди можна класти і забирати все що хочеш, зміна чого не вимагає зміни UI.
-
Там ще не був.
-
Дякую, буду пробувати.
-
Теж це сходу сподобалось) взагалі я навіть частіше за місцевих смол толки заводжу з того що бачу
-
Сюди подавався? У них стек на .Нет + реакт. Компанія не найкраща, але краще ніж будівництво
-
jobs.dayforcehcm.com/en-US/mydayforce/alljobs?searchText=Software+Developer&locationString=Canada&distance=15
-
Перші відправив кінець листопада початок грудня. Припускаю, що народ готувався до канікул на Різдво, але січень і лютий глухо
-
А у місцевих міленіалів ще й по 2-3 дитини! тут 1 мати наче якось не комільфо 😅
23 Jan 2023, 01:02
438098/635716
2 minutes ago