(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лучше делать не пет проэкт, а реальный полноценный продукт в сфере своих интересов
-
Не ний.
-
Дивлячись на якій позиції. Я консультувалась з місцевими, вони казали що відношення до цього що це просто school stuff, казали що перше це нетворк. Ютуб канал це важливо бо це як персональний бренд, з тої сфери. Навіть пости в лінкедіні підійдуть
-
Не бери
-
И хотят сохранить ситуацию
-
Білорусь😄
-
Паразитируют на дотациях с бюджета
-
Фермерские протесты в ЕС последствия курса на социализм
-
Погоджуюсь. Я кілька років тому зробив декілька контрибьюшнів у тулзу одну (не просто Readme.md де правив грамматику) так у мене майже на всіх співбесідах тут казали що це гуд та кул :)
-
Бажають більше заробляти, якщо коротко. Просять протекціонізм, дотації, пільги, все що тільки можна просять аби більше заробляти
-
а чего они? знаю обливают удобрениями здания правительства, а причину опускают в новостях
-
там стрілочка вказує на Литву, просто тракторець не завеликий для Литви :)
-
пока неясно. это на них надавили так законы или они сами вдруг воспалились. что было первым.
-
ще там екологічні вимоги трошки на них тиснуть і вони звісно кожного разу проти, бо це очевидно мінус в дохід завжди
-
In 2019, €38.2 billion was spent on direct payments to farmers and €13.8 billion on rural development. A further €2.4 billion supported the market for agricultural products. довго не розгуглював, але там вже явно більше ніж було у 2019
-
variety.com/2024/digital/news/vice-cease-publishing-layoff-hundreds-ceo-1235919843/
-
Хотели сократить субсидии
-
Може в тебе не та ЕРП? Спробуй САП
-
Типу на пробу, чи смачно вийшло чи нє :))))))
-
А в нас в Торонто спиздили кусок піцци :) бачили ото як прикольчики є, як відрізати полоску піцци по центру, а потім сдвинути шматки разом? А в нас вирізали полоску десь 2 см шириною від одного шматка :) ми звісно поржали с того, але піцца виявилась дуже смачною, тому ми зрозуміли чого спиздили шматочок :))))
23 Jan 2023, 01:02
438582/634574
3 minutes ago