(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені лячно на це навіть дивитися. Бо розумію розмір катастрофи, яка ховається за скромним “popcorn ceiling”
-
Но не так все и страшно. Асбест - смотрим дом после 90го. Скорее всего, не будет. Радон - Калгарийская тема, проверяется Плесень - вроде должна быть Ванкуверская тема, но я скажу честно, не сталкивалась даже когда прямо жила на берегу океана - думаю, важно, что там с утеплением
-
Подожди, это на десерт
-
Старое жилье стремная тема даже без учета энергоэффективности
-
Хтось щось чув/бачив по 3000? Якщо заїжджає людина, скажімо, 27го березня, а подається 2го квітня, це не проблема? На оф сайті ніяких обмежень не бачу
-
А еще есть разные виды плесени и радиоактивных материалов в старых домах ( но втрое обычно в каменных)
-
50к в місяць хоч зараз тільки дай гроші
-
Давайте по порядку. Шо за асбесос і де він є
-
Шо шо шо
-
Нє) за 450 купляти там де холодно не хочеться)
-
Most asbestos-related diseases are diagnosed at least 15 years after exposure. American Cancer Society
-
Доречі, завтра-післязавтра виставлятимуть таун за 450 в Калгарі, якщо хтось готовий, я кину, бо уходять на раз-два
-
Та хороший) Я все чекаю коли хтось буде агритись. Там класні відповіді)
-
Ну вообще асбест это не плутоний но для здоровья экспозиции ним не полезны
-
всі варіанти- клас, дякую! лише ідею з ютубом відкладу до найтемніших часів) і ще питання: а хтось ходив ногами в контори з друкованим cv? чи то крінж?)
-
Стикерпак прямо бездонный
-
Придется работать. Тот случай, когда на работе веселее
-
Ну вас, хорошее же утро пятницы было
-
Плесень увидишь или унюхаешь (теоретически)
-
Я видел даже на мойке кухонной ( шумка с обратной стороны )
23 Jan 2023, 01:02
438665/639971
about an hour ago