(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Ванкувері ще ну що.. Декілька немаленьких галерей з сучасним мистецтвом. Є приватні, де навіть Фриду Кало можна знайти, але вони камерні
-
а так це було й у рашці й у казахстані теж
-
ну й попутно знали що основний удар буде по українському селу й не були проти
-
Я навіть бачив радянський рекламний ролик часів голоду, де вони рекламували зерно
-
я думаю вцілому це була гарна можливість поставити раком селян та перевести на колективне хозяйство
-
Оцей шикарний, але в Альберті g.co/kgs/4sF8K8g
-
Зерно продали, за гроші індустріалізувались
-
взагалі Украіна тоді була основною житницею й більшість сх була там, плюс велика депрессія та можливість продавати зерно та зоробити
-
🕺Тем временем Москва уже празднует падение А-50. Присоединяемся к поздравлениям. Украина 24/7
-
Відмічають
-
Старе відео про ЗРК Кільчень. Показано, як збивають А-50. Совпадєніє?
-
Таки там youtu.be/8wcX5poKlvE?si=M0TG6n4kqKNZzeen
-
www.cntraveler.com/activities/vancouver/fort-langley-national-historic-site
-
Магія якась мабуть, чудеса прямо.. або закон про 3 колоски, конфіскація всього їстівного крім вечері на день, і то, не завжди
-
А сколько ей лет ? Конда она училась в школе?
-
Дуже цікаво що у західній частині України за межами СРСР врожай був ок. Якось так неврожай прямо на кордонах СРСР закінчився
-
Україна на поштовій марці 1919 року (швидше за все вказує, де було україномовне населення) і карта районів, уражених голодом
-
як це не стрьомна звучить але не було ані голодомору ані массових вбивств у окупованому криму наприклад
-
й усе це тащити за вуха у теперешній час взагалі не бачу сенсу бо зараз інша економіка інші політ системи
-
Да, его в золото конвертировали, а золотом пендосами платили чтоб они индустриализацию проводили
23 Jan 2023, 01:02
438870/642155
less than a minute ago