(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Батьки якраз зараз в дорозі в Польщу. Добре що я купив квитки на поїзд…
-
Це вже знущання, відверте.
-
Polish protesters are trying to scare buses with Ukrainians with the sound of sirens.
-
тим не менше, України і українського не було б, якби не ті, хто залишились
-
Крим не пручався, тому там вже пост фактум зачистили усіх активістів. А якщо буде сценарій повного захоплення то Україну чекає те що зараз відбуваються на окупованих територія після 24 лютого - депортації, катування, вбивства і викрадення дітей
-
Якщо робити через ДП документ не варіант, то тільки через консульство. 1.В Торонто можна спробувати зловити слот на через 1-2 тижні, але то дійсно потрібно ціленаправлено робити. 2. Потім замовити DHL доставку паспорта з України в консульство. 3. Вже забрати паспорт в консульстві. Якщо все буде добре то в 1.5-2 місяці можна вкластись
-
Дякую!!! Я уже готов в Оттаву ехать :). Эдмонтон далековато…
-
Так само як той дебіл з плакатом путін ввєдісь
-
це зараз неможливо порахувати точно, але дітей звідти вивозили в лагеря перевоспитанія і нікто не знає що було з тими хто не пройшов фільтрацію
-
Та то три дебіла з глухої сраки щосб там цирк влаштовують, вони як оті реднеки мо й писати не вміють
-
Не порівнюй
-
Треба їм нагадати. Польща за 35 днів
-
чи був геноцид та массова депортація у бердянську та мелітополі? як я розумію коли ми кажемо «массова» це щось що більше хочаб 30% населення або більше ніж втрати зсу на фронті, тобто якщо вірити цьому твердженню та тверженням тих хто проти перемовин то у цих регіонах повинні були вбити 100-200к людей та десь стільки ж вивезти у сибір
-
я буду рад якщо хтось покаже обєктивними висновками якусь іншу картинку
-
цікава у вас позиція звісно
-
Чи це в Альберту🤔
-
ну от яй кажу що ті хто кричить що кордони 91го та ніт перемовинам навіть не в змозі сформулювати та підкрипити свою думку фактами та числами - лякають геноцидами чистками та диктатурою не розуміючи що воно вже несеться в Украіні причому від своіх
-
Ось що можна купити в Калгарі (в гарному районі) за 450. Опен хаус завтра, подивимося, чи буде війна оферів. ca.prospects.com/prospects/outside/inscription.do?tok=Z5kbYbSXOUncnHYEUW+cBmj6w28CivomWRIhnBdm5p8lXtauIlcWIZwXbeedNl7b9y4dWnqOCGXumzlOgvpjHU99gwJq6pJqC8O2dg9Feo4YZ7TPK0bWpHwNSXTdW3j1lzlZ3q57ExsinBdt550lX8u4dlwWb5wCauqOP1XLpXYPVXDdWnj1kjZUgq9xHVp6hDt25pg+VoL4JlYeJdQXeOCaB0jQrHYNdnKSDmr9w2UDiPIpUlpviA92tM4%3D
-
це ви вже маніпулюєте
-
я ж не казав що нікого не вбивали
23 Jan 2023, 01:02
438893/634833
about 4 hours ago