(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та я вже зрозумів оце й лякає мене в нашому суспільстві
-
поінт в тому що десь є межа між геноцидом та просто вбивствами
-
Тут не люблять зрадофілів, вважається, краще воювати до останнього українця. Скоро тебе назвуть російським ІПСО, можеш починати відлік.
-
Я вище написала тільки деякі випадки, в чому твій поінт?
-
мені наприклад здається що чистки активістів і тд це не геноцид бо геноцид це коли тупо усіх тисячами вбивають без розбору, й те й те звирства але ж треба якось розуміти яка різниця
-
Killing members of the group; Causing serious bodily or mental harm to members of the group; Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; Imposing measures intended to prevent births within the group; Forcibly transferring children of the group to another group.
-
дайте хоч тоді визначення геноциду ваше чи шо - бо треба ж мати якісь факти які ми розуміємо та оцінюємо однаково щоб мати стартову точку для розмови
-
тобто щось було але не було чи як?
-
Додам трохи 5 копійок про погоду звісно, бо зараз у Калгарі. Якщо я б вибирав між хмарною погодою і сонячними -36, то я б обрав - 36. Бо в Україні зима була сіра, у дитинстві пам'ятаю, що трохи був мороз і купа снігу, а потім десь пропало. У Польщі мене депресія брала від сірості і хмарності, але "європейська зима" зато, по відгук то саме чекає у Торонто, а може я помиляюся бо не був. Тут(Калгарі)від коли приїхав більше сонця, ніж я коли небудь бачив по відчуттях. Так я загорів поки на ковзанах катався) Ну і у -30+ теж норм гуляти, але то вже кому як)
-
Імхо - був і є. Наприклад в школах позабирали укр підручники і т п. Вчительку укр в тюрму кидали. Ну, якщо стати колаборантом, то може й не буде тобі геноциду (хіба що мобілізують). Але стрьомно також було дуже. Але прям такого як в Бучі - не було
-
Мабуть ще важливо - тимчасові незручності чи ні, та дуже важлива матеріальна компенсація за страждання, якщо вони є😀 щоб можна було накопити на місце де жити без страждань)
-
Обломки А50У
-
побачив знайоме слово так?😂
-
Ну не завжди зима а Торонто сіра
-
В тебе видно словесна срачка сьогодні
-
сорі чел якщо ти на такому рівні не відстрілюєш різницю то тобі звісно усе буде геноцід навіть коли в тебе срачка від шавухи то теж геноцид буде
-
або катування
-
вбивство та геноцид не одне й те саме хоча б тому що геноцид це більше ніж вбивсто -ци винищення культури наприклад
-
ноуп
-
ми ж дійсно не знаємо - може у маріку й таке було
23 Jan 2023, 01:02
439039/643646
3 minutes ago