(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Помітив що з БС мені підтягує всілякі гарні рілси про природу, люди такі усміхнені, відео якісно зняті і оброблені, з Альберти і Манітоби якась ржака канадська, а з Торонто вічно якийсь треш про наркоманів в автобусах і дурачків на хайвеї 😁
-
іпсо працює
-
Ну наче сили ССО до 24 лютого нараховували 250к Ну і по заявкам влади, зараз на фронті 300к
-
Именно - напоминают за что ты платишь такую аренду
-
пресс Ф
-
Я в Торонто єслі шо 🥲
-
Там наче ж колізія. Конституція не забороняє вибори президента. Це закон України про правовий режим воєнний стан забороняє вибори. В ось конституція прямо не забороняє. Тому є поле для маневру
-
+ никаких обстрелов территорий Украины
-
Раньше на фронте полтора человека было, относительно текущих масштабов
-
тебе рилсами напоминают за что ты платишь такую аренду
-
Та я просто хз. Де будуть гроші, там і будемо жити. Я все переживаю за 2026-2027 роки. Чую важкі часи почнуться
-
А хто знає, взагалі важко прохідний бал назбирати для BC PNP Tech?)
-
Ну і POST запити і GET запити дуже дивні, вони не повинні так працювати(просто погляд зі сторони, без негативу)
-
Ще б наважитись на переїзд & грошей на нього десь взяти)
-
Тут немає ні іструкції, ні env файлу, ні Socket.io за який ми розмовляли, нічого немає і не запускається норм(думаю чогось не вистачає для запусків) + анонімно на лайки не тиснути, треба десь реєструватись
-
Ванкуріані Пишіть вже гайд, де CAD майнити та де жити
-
То це багато чи нормас? Ну типу за експрес ентрі всі говорять що зараз бал високий
-
www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Documents тут є повний гайд з балами. Восени був по tech прохідний 90, зараз вже 108.
-
В тому числі)
-
Так що буде то? Економічна криза ще одна?
23 Jan 2023, 01:02
439590/634533
4 minutes ago