(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сексизм
-
Що на вашу думку відворювати? В мене на вп було написано до якої дати покинути Канаду
-
Просто хатормозять міграцію до рівня який буде адекватним, на найближчі роки можуть взагалі прикрити більшість варіків тимчасово.
-
Це як поляки, які не хочуть іти працювати на не привабливу роботу. А у Польщі існує дефіцит працівників. Їдуть українці, філіппінці і тд, А поляки кричать що в них роботу забрали)
-
Можна видворяти ще по статевих ознаках 🫡 То допомога Україні навіть , топ (Жартую)
-
По гуманітарці буже багато відмов, просто тому що існують інші програми
-
Проблема в швидкості міграції, і Полів'єр якраз про це і каже - країна здатна переіарити мігрантів, коли їх адекватна кількість. Видворювати не будуть, це дуже поганий прецедент, бо міграція Канаді потрібна, а якщо таке зроблять - завтра ніхто сюди їхати не буде.
-
Я ж не кажу що розбираються))
-
Ну не зовсім. То вони в економіці не розбираються. Бо мігранти в першу чергу привозять гроші і бустять економіку
-
Особливо ніяк. Просто заблочити страховку, банк, виплати і т.д. Наплодити безхатьок вийде краще, правда…
-
Доки анульувати то ж не означає що людина кинеться в аеропорт і тікати.
-
Так я не проти, я кажу що чую від місцевих. Багато хто такої думки, що іммігранти даютб доп нагрузку на ринок праці, житла і т п
-
Ну то так і буде. Все залежить лише від себе)
-
Ну так в тому то й питання - як ФАКТИЧНО видворити?
-
Видворяли туди де їде війна?
-
У Львівʼян запитали, чи залишаться вони в Україні, якщо завтра відкриють кордони? Думки цивільних розділились. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Упоротий Трюдо сьогодні в Києві🇺🇦
-
Я писав же вище, що навіть трюдо хотів, просто він упоротий і послухав зе не робити це.
-
Абсолютно ніде, тому й було «ти усвідомлюєш»👌
-
Але питання не про нелегалів, а про те, що з Українцями питання в тому "куди їм повертатись", і це буде відверто трешово сказади "ВП закінчився - валіть назад під обстріли". Думаю, що той же Полівє'р відкрив бы якусь спец програму для цього випадку.
23 Jan 2023, 01:02
439772/641488
about an hour ago