(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну то так і буде. Все залежить лише від себе)
-
Ну так в тому то й питання - як ФАКТИЧНО видворити?
-
Видворяли туди де їде війна?
-
У Львівʼян запитали, чи залишаться вони в Україні, якщо завтра відкриють кордони? Думки цивільних розділились. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Упоротий Трюдо сьогодні в Києві🇺🇦
-
Я писав же вище, що навіть трюдо хотів, просто він упоротий і послухав зе не робити це.
-
Абсолютно ніде, тому й було «ти усвідомлюєш»👌
-
Але питання не про нелегалів, а про те, що з Українцями питання в тому "куди їм повертатись", і це буде відверто трешово сказади "ВП закінчився - валіть назад під обстріли". Думаю, що той же Полівє'р відкрив бы якусь спец програму для цього випадку.
-
А де я писала про все населення? Але такого і на реддіті багато. Є така думка у певної кількості людей тут. Я не кажу, що вони праві, чи їх 100%, чи вони розбираються в економіці
-
Привіт всім, Дізнався що видають work permit тільки до 31 березня цього року, чи це правда? Якщо так чи можливо якось пізніше його получити після 31 березня? Дякую
-
Ну то треба їбашити. І в Україні треба було))
-
Я не знаю, ти про тих самих чи ні, але ти ж напевно усвідомлюєш, що навряд чи вони можуть уособлювати собою все населення Канади. Такі опитування тільки показові на big numbers, бо інакше ми будемо як ті бабці на лавках сидіти і переказувати, що ось Петро з Торонто за емігрантів, а Василь з Калгарі їх вчора зустрів та вилами ганяв 😀
-
В США те саме, там муніципалітети навіть відмовляються допомагати федеральній владі з нелегалами, бо тоді нелегали ідуть в кримінал і стає гірше.
-
З цими захмарними балами, тільки франсе і залишається вчити
-
Тобто формально ти там щось не можеш робити, але по факту немає нікого, хто буде тебе ловити. Може якщо наносячити сильно і під арешт потрапити, та й усе.
-
То я тупанула, 15:00
-
2002? Мне ещё пары недель не хватало чтоб родиться
-
так, правда. Ні, не можна
-
Мене місцеві канадці пінганули, що пу починає операцію. Трохи пізніше подзвонила батькам, вони пішли включати новини, потім спокійно ще жили десь день
-
був в Порту, мама дзвінком розбудила о 5-ій ранку і сказала почалася війна і вони чують вибухи, бо недалеко є невелика військова частина
23 Jan 2023, 01:02
439784/641776
less than a minute ago