(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пытался тогда подбить родителей ехать из Киева, но они решили что ну нафиг В принципе так никуда и не выезжали, все окей
-
Нас теща розбудила, вона жіночка кіпішна тому я подумав що щось наплутала, а потім почув як над хатою калібр пролетів, а потім стояв дивився в вікно як ще парочка пролетіло, епічно було
-
Ахаха Згадав блокпост на виїзд з Києва у південному напрямку о 12 дня. Пробка була десь на години 4 Я так ахуєвав з цього))))
-
Ну я с 19 лет в Епаме гребу, думал что уже пора бы и отдохнуть немного)
-
Шановні друзі та побратими.... Потрібна термінова допомога воїну 95 десантно штурмової бригади. Під час виконання службового завдання чоловік отримав: Переломи численних ділянок обох нижніх кінцівок. Вибухова травма. Вогнепальне осколкове поранення лівої та правої гомілки із дефектами м'яких тканин, сторонніми тілами металевої щільною. Вогнепальне поранення обох кісток ліва / права Лікарі повідомляють що лікування буде триватиме від 8 місяці до року . Наразі він перебуває на лікуванні в Києві, лікарями була проведена одна операція під час якої було поставлено 1 імплант ціною в 17000 тис ,він потребує декілька таких імплантів на кожну ногу . Наразі він лежить в лікарні з відкритим пораненням. Благаємо вас про допомогу Номер картки: 4601601082961319 Куцан Микола Прошу максимальний репост!!!
-
Після shocking revelation про твій вік - яка відпустка? Чого не вчився?))
-
Так
-
Батьки знаходилися у Бердянську на той момент?
-
Не очікував війну. Бо 22го запевнили, що війни не буде. З вечора 24го зрозумів, що не довіряю українській владі і більше не зможу ніколи
-
Сэкономил считай заработал
-
Так і піднялись
-
Ну зустрінемося як завжди біля фудбанку
-
Та та Не бідні люди Хтось літак собі заправляє
-
І в мене тут був сеттлмент advisor, слала мені фотки бобрів щоб я не сумувала на карантині
-
Всі бідкаються, в одного ламба, другий директором сидить людей у міратесі ганяє
-
Предлагали несколько стран Европы, сначала думал про Хорватию, а потом решил что нафиг её когда в Испанию можно
-
Не, я в апреле 2022 выезжал уже
-
Отак потихеньку зʼясовується
-
вони завжди так заманюють😀 Бачила в Канаду людей привезли так доречі)) То ти в Іспанії чекав чи де?
-
Деньги/жилье/позиция/всякие сетлмент помогаторы
23 Jan 2023, 01:02
439819/642122
2 minutes ago