(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я хз может как то в Европе можно положить через терминал какой-то 😁
-
Там де нюанс що отримати це одне, але там є умови скільки ти повинен літати кожен рік, скільки чого перепроходити кожні 2-5 років і тд, інакше вона експайриться і все
-
Та ну это дичь. Я хочу в Канаде поменять юсд на кад и положить на карту
-
Год назад еще получалось сделать пару доп % если отправить гонца в Украину с кэшом, сдать его менялам + нал грн завести на укр карту, выводя через местные банкоматы. Но при лимитах 12.5к грн (не знаю или еще действуют) нужно было иметь сильно много карт =)
-
Я даже не уверен что мне их декларировать надо, сумма не большая. Всём по 10к в карман
-
я так і планую, але хз чи робоча схема :D
-
Декларация на границе. Потом в банк с юсд и ложить на кад счёт?
-
Так и хочу.но не до конца понимаю что дальше.
-
а чому б не привезти з собою кеш при наступному прибутті в Канаду і задекларувати його?
-
Покласти на європейську карту і відправити Свіфт на канадську?
-
Для декларации на границе надо что-то показывать аля пруфы или верят?
-
А тогда да, чуть вылазим 😁
-
ніби як в Канадах не так як в Європах, тобто там не по 10к на ніс, а 10к на сімʼю
-
Саме так. Краще покласти на USD рахунок і обміняти через Remitbee чи Knightsbridge, там курс краще і не потрібно з кешем возитися
-
А если 11к?
-
Там нічого не потрібно показувати і ніяких паперів після декларування не дають. Мені також здалося що вони навіть в себе нічого не вносили, в мене офіцер глянув паспорт і все, навіть не сканував його і нікуди нічого з нього не вводив
-
10к CAD на сімʼю
-
Я віз більше і на людину і на сім'ю, не було ніяких проблем. Моє враження їм взагалі пофіг на такі суми дрібні
-
Т.е условно такой счет открыть, туда положить деньги, а потом через приложение перевести с usd на cad счет.
-
Я про те, якщо не декларувати
23 Jan 2023, 01:02
440672/635975
3 minutes ago