(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а чому б не привезти з собою кеш при наступному прибутті в Канаду і задекларувати його?
-
Покласти на європейську карту і відправити Свіфт на канадську?
-
Для декларации на границе надо что-то показывать аля пруфы или верят?
-
А тогда да, чуть вылазим 😁
-
ніби як в Канадах не так як в Європах, тобто там не по 10к на ніс, а 10к на сімʼю
-
Саме так. Краще покласти на USD рахунок і обміняти через Remitbee чи Knightsbridge, там курс краще і не потрібно з кешем возитися
-
А если 11к?
-
Там нічого не потрібно показувати і ніяких паперів після декларування не дають. Мені також здалося що вони навіть в себе нічого не вносили, в мене офіцер глянув паспорт і все, навіть не сканував його і нікуди нічого з нього не вводив
-
10к CAD на сімʼю
-
Я віз більше і на людину і на сім'ю, не було ніяких проблем. Моє враження їм взагалі пофіг на такі суми дрібні
-
Т.е условно такой счет открыть, туда положить деньги, а потом через приложение перевести с usd на cad счет.
-
Я про те, якщо не декларувати
-
А чого конфіскувати? Я декларував все в аеропорту
-
travel.gc.ca/returning/customs/what-you-can-bring-home-to-canada#money
-
Так, я саме такий і відкривав. Через додаток не потрібно переводити без необхідності, в CIBC курс гірший ніж в Remitbee чи Knightsbridge.
-
Правила типу такі: Все що більше конфіскують + штраф 5000 CAD Це все гуглиться ж
-
Все що більше 10к треба декларувати
-
Блин, надо было делать это когда первый раз приезжал, но сразу всё сложно сообразить
-
‼️ ТЦКшники викрали та катували паралізованого чоловіка на Закарпатті🤯 Його колишня жінка вже написала заяву про викрадення чоловіка, якого раніше мобілізували на підприємстві в Закарпатті. Він частково був паралізований: не працювала одна з рук та частина обличчя. Незважаючи на це, після катувань його визнали «здоровим» і відправили на навчання у Львівську область. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
‼️ Заборонили наближатися до кордону чоловікам призовного віку у сусідній Чернівецькій області, - Digi24 Такі заходи було вжито на фоні збільшення числа випадків незаконного перетину громадянами кордону. Виняток: громадяни, які постійно чи тимчасово мешкають у прикордонній зоні або мають земельні ділянки. В обох випадках потрібен дозвіл, виданий прикордонним загоном. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
23 Jan 2023, 01:02
440680/636231
3 minutes ago