(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як на мене тут математика цілком логічна бо якщо в медіа завжди говориш що на 1 нашого павшого героя впало 10 русні то і танцювати треба від загальної кількості перебитої русні / 10 = те що сказав зеленський
-
Ділись як так вийшло)
-
Пасажир з місця БК-13 візьміть парашут під сидінням і підійдіть до стійки висадки А сидів би в економі - такого би не було
-
Пресконференція Зеленського. Головне: • Я знаходжусь в позитиві від відповіді наших партнерів щодо подальшої передачі далекобійної зброї; • Надія на Конгрес США є. Вони знають, що нам необхідна їх підтримка впродовж місяця, це наш запит; • Про Польщу: якщо кроки вирішення проблеми не знайдуться, ми будемо захищати наш бізнес; • 31 тисяча українських військових загинула на війні. Втрати росії, каже Зеленський, складають близько 180 тисяч вбитими; • Чим менше людей знає плани української армії, тим швидше буде перемога. Плани щодо контрнаступу восени минулого року були на столі Кремля ще до його початку; • Від цього року залежатиме формат закінчення війни. Я так вважаю, але можу помилятися • 4 бригади з тих, які були підготовлені до контрнаступу, "голі", бо не отримали зброю, про яку було домовлено з партнерами; • Про можливий новий контрнаступ: є план, чіткий, деталі не можу сказати, не маю на це право, цей план повʼязаний й зі зміною керівництва, планів буде готуватись кілька через витік інформації; • рф готуватиме контрнаступальні дії у кінці травня-літом
-
В Дебальцеве
-
Теж як повезе
-
І сам курс теж можуть зробити різний, вони реально торгуються на місці)
-
Сразу в Киев везут
-
І всі це розуміють
-
Залежить від суми, якщо вона доволі значна то поміняють по курсу кантору в той же день на місці
-
У русні перевага в 5-10 разів всі ці 2 роки і 1до10 це повна хуйня
-
Сарказм зараховано 👍
-
Ви не вірите що 1 наш вбиває 10 росіян, коли на голову нашому летить 7 снарядів, а не голову русні 1, по нашому 100 різних кабів і ракет, а по русні 10, на нашого 2 дрони і на русню 2 дрони? Якщо так - то даремно
-
Овербукинг скорее всего?
-
Мы тоже в Канаду летели так, купили билеты эконом, а прямо на посадке предложили апгрейд за небольшую сумму.
-
Бывает еще кто-то из пассажиров бизнес класса не прибыл на рейс или сдал билеты в последний момент, многие компании тогда либо за копейки, либо вообще бесплатно делают апгрейд класса тем желающим, кто не щелкает клювом))
-
Тому я і забив)
-
Да ладно, сша кстати уже убивали русские войска напрямую и там вовсе не 1 к 3 было, а примерно 0 к 50-80. Несколько лет назад в Сирии, когда ихтамнеты из вагнера полезли зачем-то на американские позиции. Их выебали и высушили ракетами, а потом еще с воздуха прошлись
-
10к на сімʼю, наскільки я знаю
-
Слушай, в где написано, что на семью? Я помню что на человека, плюс первый раз можешь завезти сколько угодно, 10 тыс это когда декларировать надо
23 Jan 2023, 01:02
440819/638817
30 minutes ago