(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо машина нова то краще застрахувати
-
Только Калгари, там шинку и иногда такие вот приколы
-
Але ж всі там живуть і все рівно багато людей залишають машини
-
А это только в Альберте или по всей Канаде?
-
Він може бути досить великий та бити машини, особливо влітку
-
Еще вопрос. Чтобы укр карту пополнить, нужно использовать револют? Cibc -> revolut -> карта моно грн Или есть способ проще? Есть ли лимиты на пополнение укр карт?
-
Aka Newspeak
-
Новояз
-
Цікаво, бо я помітив, що як декілька тижнів трохи снігу було, то дороги геть ніхто не чистив(
-
А у когось був досвід заміни лобового, страхівка норм покрила чи просто ремонтували?
-
Весной камни пылесосят такими машинами большими
-
Тут такое дело, что да, камушек дает скол, а потом за несколько раз при перепадах температуры ночью этот скол разрастается в трещину
-
То каміння с зими
-
Це обов'язково, і я помітив, що тут багато авто мають тріснуте лобове скло. Хз чи через мороз чи через каміння від дороги, що посипають.
-
Не поховають)) бо реально це не часто, ну і прогноз просто треба дивитись)
-
Все так)) у девочки маникюрщицы моей муж канадец восстанавливает именно крыши машин, он с летнего заработка живет весь год))
-
И ниче с этим никто не делает похоже
-
Каждые недели полторы - две дипстейт пишет что на "позиция_нейм" плохие укрепрайоны
-
Ответ моно про пополнение карты из-за границы
-
Заміну лобового страхова не покриває, хіба що то аварія була, або можливо як додаткова опція за додаткову платню, часто дилери при покупці нової машини впарюють свою додаткову страховку яка це покриває і без дедактабл.
23 Jan 2023, 01:02
440886/641552
less than a minute ago