(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я мав на увазі наявність людей на вулицях, кавʼярень і забудови більше 2-х поверхів) Парки люблю, океан не принципово, є авто тому все одно в костко їхати)
-
www.reddit.com/r/vancouver/comments/1aziac1/proputin_protestor_heavily_guarded_by_vpd_at/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
Кто-то продлевал B1/B2 визу США в Канаде по почте? Interview Waiver Visitors (B1/B2)
-
Вам більше висотки чи 5-6 поверхів? І як з безхатьками?
-
Подивись центральний коквітлам
-
Це, де б я собі дивилась би, якщо любила б висотки. В Бьорнабі трохи більше безхатьок. В Порт Муді та Порт Коквітламі майже немає. В Коквітламі трохи почали зʼявлятись. Тут більш-менш норм по ціні аренда
-
Усіляке буває) хтось просто не звертає увагу на них
-
А хтось позитивно ставиться до них?)) вони мене вже давно не шокують, але звісно ж чим їх менше тим краще
-
Та, згодна, працюю в іст. Круті райони Вану - то вже едвансд левел, там рент дорожчий 😅 Я зараз там теж моніторю, ще + Олімпік вілледж. Але поки не можу знайти співвідношення ціна/якість. То будинок старий, то маленькі квартири, то вартість космос 😅
-
В тому проблема, у мене бзік жити в свіжому будинку зі свіжим ремонтом, я краще буду жити десь далеко від ДТ, ніж жити в старому домі. То мабуть травма втрати нашої крутої квартири в Ха 🥲
-
Тоді треба постійно проглядати оголошення. Інколи бувають класні пропозиції. Я двічі був на переглядах дуже класних 1 бедрум квартир, з закритим великим балконами (де можна робити домашній офіс) у єлтауні у нових будинках. Ціна була 2500, але там також була велика черга з бажаючих і мене не обирали