(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А хтось позитивно ставиться до них?)) вони мене вже давно не шокують, але звісно ж чим їх менше тим краще
-
Та, згодна, працюю в іст. Круті райони Вану - то вже едвансд левел, там рент дорожчий 😅 Я зараз там теж моніторю, ще + Олімпік вілледж. Але поки не можу знайти співвідношення ціна/якість. То будинок старий, то маленькі квартири, то вартість космос 😅
-
В тому проблема, у мене бзік жити в свіжому будинку зі свіжим ремонтом, я краще буду жити десь далеко від ДТ, ніж жити в старому домі. То мабуть травма втрати нашої крутої квартири в Ха 🥲
-
Тоді треба постійно проглядати оголошення. Інколи бувають класні пропозиції. Я двічі був на переглядах дуже класних 1 бедрум квартир, з закритим великим балконами (де можна робити домашній офіс) у єлтауні у нових будинках. Ціна була 2500, але там також була велика черга з бажаючих і мене не обирали
-
Я в Україні продовжувала, наче процес має бути однаковий
-
Interview Waiver processing takes approximately four to six weeks from the time the application arrives in the Consular Section. Processing times vary and may exceed this timeframe due to staffing and incoming workload. Please plan accordingly. While the Consular Section is processing your Interview Waiver application you will not have access to your passport and will not be able to engage in international travel. The Consular Section will only return passports in the event of a life-threatening emergency. If you request return of your passport prior to the completion of Interview Waiver processing, the Consular Section will not issue your visa prior to returning your passport. Following your emergency travel, you may continue with your visa application by scheduling an in-person appointment. Visa appointment wait times in Canada currently exceed one year in most visa classifications.
-
На сайте канадского консульства написано процессинг 14 дней по почте
-
Так, саме так і було
-
Десь за місяць до війни