(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
⏺ Дані про 31 тисячу загиблих військовослужбовців ЗСУ з початку війни, які вчора оприлюднив Зеленський, значно відрізняються від підрахунків американських чиновників, - The New York Times. За їх оцінками станом на літо 2023 року Україна втратила у війні близько 70 тисяч загиблих та до 120 тисяч - поранених.
-
2 роки війни а західні журналісти так і не навчились у пропорцію вбитих/поранених
-
Join_The Home_Success Now Join_The Home_Success Now Join_The Home_Success Now
-
А ми точно навчилися? До серпня 2023 генштаб давал русню як «ліквідовану», потім перейменував в загальні трати й продовжив собі рахувати як було🤔. Ну добре, нехай. Тепер у них там 410 тисяч, загиблими президент видає 180 тис.
-
Ось було ж так гарно, ліквідували 258 тис на 23.08
-
Без а ми, просто як факт
-
24.08 переназвали та продовжили рахувати
-
За нашими ні, тільки російські
-
але я нікого не коментую крім НЙ таймс, їхні цифри точно маячня, за інші цифри говорити не буду бо складніше щось стверджувати
-
за нашими джерелами нема кількості поранених наших
-
А ні, більше поранених за нашими джерелами виходить якраз у русні
-
тому в пропорцію 1:2.2 у русні ще якось можна з натягом повірити, проте складно, дуже складно, але в пропорцію у нас 1:1.7 не можна повірити ніяк, це точно маячня повна
-
Ну так, виходить, що дещо більше. Навіть з цих цифр. там безліч інших факторів, які можна годинами пояснювати або дивуватись, але ось цифри такі🤷♀️
-
Єдине що можна конкретно додати - у нас має бути значно більше поранених до вбитих через коротше логістичне плече
-
Ну я звіряю цей факт з достовірними джерелами (генштаб, президент), і виходить, що десь таке співвідношення і виходить з обох боків
-
«Я правий, шукайте докази цього у Гугл»)) Ок))
-
Відкриваємо гугл і читаємо про пропорцію у різних конфліктах, багато читаємо, за вас я не почитаю. Я почитав і стверджую, Ukrainian deaths were close to 70,000, with 100,000 to 120,000 wounded, it added. - маячна повна, так бути не може.
-
А, бачу: «точно маячня» Ну я повірив😀
-
Я хочу, але де? Тільки про логістичне плече - що в нас має бути більше співвідношення.
-
Ну той хто не хоче бачити той і не побачить)
23 Jan 2023, 01:02
441132/642654
less than a minute ago