(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За нашими ні, тільки російські
-
але я нікого не коментую крім НЙ таймс, їхні цифри точно маячня, за інші цифри говорити не буду бо складніше щось стверджувати
-
за нашими джерелами нема кількості поранених наших
-
А ні, більше поранених за нашими джерелами виходить якраз у русні
-
тому в пропорцію 1:2.2 у русні ще якось можна з натягом повірити, проте складно, дуже складно, але в пропорцію у нас 1:1.7 не можна повірити ніяк, це точно маячня повна
-
Ну так, виходить, що дещо більше. Навіть з цих цифр. там безліч інших факторів, які можна годинами пояснювати або дивуватись, але ось цифри такі🤷♀️
-
Єдине що можна конкретно додати - у нас має бути значно більше поранених до вбитих через коротше логістичне плече
-
Ну я звіряю цей факт з достовірними джерелами (генштаб, президент), і виходить, що десь таке співвідношення і виходить з обох боків
-
«Я правий, шукайте докази цього у Гугл»)) Ок))
-
Відкриваємо гугл і читаємо про пропорцію у різних конфліктах, багато читаємо, за вас я не почитаю. Я почитав і стверджую, Ukrainian deaths were close to 70,000, with 100,000 to 120,000 wounded, it added. - маячна повна, так бути не може.
-
А, бачу: «точно маячня» Ну я повірив😀
-
Я хочу, але де? Тільки про логістичне плече - що в нас має бути більше співвідношення.
-
Ну той хто не хоче бачити той і не побачить)
-
Не побачила аргументації, але то таке. НЙ таймс цитата про всяк випадок: Russia's military casualties are approaching 300,000, including as many as 120,000 deaths and 170,000 to 180,000 injuries, the newspaper reported. Ukrainian deaths were close to 70,000, with 100,000 to 120,000 wounded, it added. The NYT quoted the officials as saying the casualty count had picked up after Ukraine launched a counter-attack earlier this year.
-
а то ми зараз сперечаємось за рожевого слона і мені пред,являють за мою позицію що це маячня, ну-ну, поговорили
-
оце антипаттерн
-
Я б ще радив почитати - доводить та сторона що стверджує факт, а не оце
-
en.wikipedia.org/wiki/Russell%27s_teapot
-
які реальні аргументи? Немає прикладів в аналогічних конфліктах із такою пропорцією
-
Але то нічого, хтось начебто наводив реальні аргументи вище, може зраночку розкажуть
23 Jan 2023, 01:02
441139/642654
4 minutes ago