(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Психотерапевта скорее )
-
Його висновок - що їм просто треба було відпочити один від одного. Ну, бісила його чимось (сорі, я не читала все полотно)
-
Why???
-
Головне не читати чати канадійців. Підліток нещодавно писав: " я спеціально прибрехав, що мама жорстоко зі мною поводилась" і т п
-
У нас є таке місце. Називається Срачівня. Там треба напрягати мозок)
-
А медична страховка автоматично активовується? Чи щось потрібно додатково робити?
-
мені стало цікаво, а які на вашу думку причини такої кількості ментально хворих людей на вулицях?
-
73%
-
Я думаю їх і в Україні таких багато було. Тих навіть, що на обліку стояли, і ходили собі по банкам і т п
-
Де? В лікарні? Ви повинні взяти картку на прийом до лікаря з собою
-
але в україні, в харкові наприклад, я бачила таких 2-3 особи а тут прям багатенько
-
Ну от, державна пропаганда і реальність зіткнулись знову.
-
я від пороха ригаю (не голосувала взагалі)
-
Это зависит как где, где любой ценой эвакуируют где могут забить
-
Ну це якщо вірити, що наші командири реально паряться за поранених. З того, що чув я, в нас з пораненими повна тринда.
-
Не знаю, я бачила багато, і у банках, і на вулиці. Навіть коли раз треба було ксероксом публічним скористатися, зацінила чергу. Попросила дуже ввічливо, це було під час ковіду, жінку не підходити настільки близько - вона мені агресивно в обличчя почала лізти. Якщо їздити на авто + дорогі заклади, то наче спокійніше (хоча на дорозі теж по різному дуже бувало). То може в нас просто наркоту важче/дорожче купити 🤣
-
До речі. Розкажіть для тих, кто не в темі - де саме ці 3 місця, які слід обходити стороною?
-
Гарне питання, загалом з всіма документами думаю буде легше знайти щось на рімоут в Канаді чим взагалі без ніяких документів в США
-
Ну можно там и там больше шансов в итоге
-
Так і в Канаді не те щоб супер легко було
23 Jan 2023, 01:02
441196/642720
9 minutes ago