(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мені стало цікаво, а які на вашу думку причини такої кількості ментально хворих людей на вулицях?
-
73%
-
Я думаю їх і в Україні таких багато було. Тих навіть, що на обліку стояли, і ходили собі по банкам і т п
-
Де? В лікарні? Ви повинні взяти картку на прийом до лікаря з собою
-
але в україні, в харкові наприклад, я бачила таких 2-3 особи а тут прям багатенько
-
Ну от, державна пропаганда і реальність зіткнулись знову.
-
я від пороха ригаю (не голосувала взагалі)
-
Это зависит как где, где любой ценой эвакуируют где могут забить
-
Ну це якщо вірити, що наші командири реально паряться за поранених. З того, що чув я, в нас з пораненими повна тринда.
-
Не знаю, я бачила багато, і у банках, і на вулиці. Навіть коли раз треба було ксероксом публічним скористатися, зацінила чергу. Попросила дуже ввічливо, це було під час ковіду, жінку не підходити настільки близько - вона мені агресивно в обличчя почала лізти. Якщо їздити на авто + дорогі заклади, то наче спокійніше (хоча на дорозі теж по різному дуже бувало). То може в нас просто наркоту важче/дорожче купити 🤣
-
До речі. Розкажіть для тих, кто не в темі - де саме ці 3 місця, які слід обходити стороною?
-
Гарне питання, загалом з всіма документами думаю буде легше знайти щось на рімоут в Канаді чим взагалі без ніяких документів в США
-
Ну можно там и там больше шансов в итоге
-
Так і в Канаді не те щоб супер легко було
-
Там сейчас и на месте найти сложно наверное потому
-
Питання доцільності працювати з Європи на Канаду, чому вже не на США, де зп суттєво вищі?
-
Багато реалістичних моментів, в другому сезоні як натовп спочатку проти Медічі, потім "за" через 10 хвилин, а в кінці просто грабують місто. 😢
-
"Медічі" чудовий серіал. Їх доволі милими показали, ніби борються за благо Флоренції, а не за своє багатство та владу; костюми красиві, явних історичних ляпів не побачила (але й не шукала).
-
Складно сказати, в мене дуже мала вибірка, але в багатьох компаніях можна працювати не більше ніж Х днів з-за меж Канади, я б орієнтувався на стартапи
-
? Ти думаєш що усі забивають хуй на поранених?
23 Jan 2023, 01:02
441202/642817
2 minutes ago