(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"Медічі" чудовий серіал. Їх доволі милими показали, ніби борються за благо Флоренції, а не за своє багатство та владу; костюми красиві, явних історичних ляпів не побачила (але й не шукала).
-
Складно сказати, в мене дуже мала вибірка, але в багатьох компаніях можна працювати не більше ніж Х днів з-за меж Канади, я б орієнтувався на стартапи
-
? Ти думаєш що усі забивають хуй на поранених?
-
Навіть якщо є досвід хто знайшов таку роботу це може бути просто удача. Ви вже подавались на якісь вакансії? Вам відповідали?
-
ось тут приємний район, одразу озеро, і з собаками усі гуляють теж)
-
Це не значить, що там немає хороших чи їх мало, проте корумпованих занадто багато.
-
Тут же ж не питання окремих випадків, питання системи. З того, що я знаю, нажаль, система спродукувала масово абсолютно корумпованих і бездушних командирів.
-
Не всі. Але забагато.
-
Це звідки у тебе інформація?
-
Customertimes
-
Серйозна заява. І якшо треба, то ти поділишся з органами всіма даними, в тебе ж є всі дані по всіх командирах, так? Чи просто одна бабця на лавці розказала?
-
Зеленський про ситуацію в Україні: Описати важко, складна, але повністю контрольована 😱
-
Так Онтаріо
-
Хіба не сервіс Онтаріо?
-
Так) офіс в Торонто, але можна з інших провінцій працювати
-
Піти до Service Canada Ontario за OHIP карткою
-
В Канаді??
-
Прикольно, дякую
-
Клас, дякую☺️
-
Ще якщо вам будуть казати що тре листа від роботодавця, кажіть що українці мають право отримати охіп без цього листа, якщо вони заїхали про програмі куает. Бо мені зробили без проблем, а от дружині казали треба листа, але прийшла головна зміни і сказала що все ок, роби як є.
23 Jan 2023, 01:02
441219/643218
less than a minute ago