(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Клас, дякую☺️
-
Ще якщо вам будуть казати що тре листа від роботодавця, кажіть що українці мають право отримати охіп без цього листа, якщо вони заїхали про програмі куает. Бо мені зробили без проблем, а от дружині казали треба листа, але прийшла головна зміни і сказала що все ок, роби як є.
-
Сначала делать OHIP в Service Ontario а потом сдавать мед. экзамен?
-
Оформлення OHIP і мед екзамен взагалі ніяк не залежать один від одного. Можна робити в довільному порядку
-
Вчора Pierre Poilievre опублікував два пости в підтримку України, коменти там жесть, один хейт. Сьогодні він опублікував пост про недопустимість ісламофобії і тд. Коменти там такіж, один хейт.
-
вчора в когось ще телус/koodo/public mobile помирав?
-
хай! А сколько апостиль диплом делает? Две недели уже прошло со старта фактической обработки.
-
Україна на першій сторінці Globe and Mail сьогодні
-
телус, ні
-
а є такий же спосіб якщо хочеш поповнити US акаунт в Канаді з того ж валютного моно?
-
Саме так, тут було: 1) дані НЙ таймс (не мої, я не знаю, на чому ґрунтувалися їх джерела, НЙ таймс не присутні в цьому чаті) , а також 2) твоє «маячня». Ось це «маячня» я й попросила аргументувати, на що ти почав посилати мене в Гугл, в той час як згідно твоєму ж посиланню, яке ти не полінувався загуглити, самі на тобі лежить задача аргументувати🤷♀️
-
думал пара-тройка недель
-
ппц какой-то
-
у них є стандарт щось типу 1 місяць
-
до 4 місяців
-
Та ще й тупі
-
тому важливо відповідати на всі коментарі, бо алго просуває пости де є лайв дискусія
-
це також допомагає алгоритму знайти пост
-
В інтернеті частіше за все пишуть хейтери...
-
В Украину валюту можно, а из нельзя)
23 Jan 2023, 01:02
441237/643218
9 minutes ago