(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
t.me/uaitincanada/98148/478151
-
Поляки знову гівно
-
На велосипедах.. в Німеччину! Двоє чоловіків на велосипедах нелегально перетнули кордон і хотіли дістатися Америки. Чоловіки віком 25 і 35 років їхали до Німеччини, аби там попрацювати, виготовити документи, щоб згодом осісти у США. Мандрівників затримали біля Медики, — прикордонна служба Польщі. Українцям виписали штраф та повернули назад на Батьківщину. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
А українське зерно до Литви потрапило через білорусь?
-
Польські фермери планують заблокувати КПП на кордоні з Литвою, — співорганізатор протесту на литовському кордоні для LRT. Зупинятимуть і перевірятимуть усі транспортні засоби, які можуть перевозити українське зерно. Акція протесту має розпочатися 1 березня о 10 годині ранку. ...
-
Зовсім не було офферів чи не підходило чимось?
-
Не люблю людям говорити що щось не реально, але у мене 10 років досвіду у фронтенді, шукаю роботу з вересня минулого року (весь цей час паралельно готуюсь) і не знайшов роботи ще (я у Ванкувері і розглядаю як ремоут так і офіс). Думаю на джуна з другоі тайм зони краще не починати шукати бо просто прогаете час
-
Ну я шукав мінімум на 160к база, в одноі контори все добре пройшло але по зп не зійшлися. Було десь 6 співбесід технічних
-
Каже зараз зненацька поперло та отримав три офери. Видушив гроші які хотів))
-
В нього запас жиру деякий був, але не нескінчений, бо родину утримує
-
Мій друг був в аналогічній ситуації нещодавно, звільнили у вересні, до НР нічого майже не було, потім пропозиція на меншу суму, він не погодився
-
Ні, там потрібно було 3 рази на тиждень в офіс іздити, і це у даунтауні ванкувера півтори години іхати в годину пік
-
Да, немного умирало
-
Кудо
-
Ти не захотів тимчасово погодитися на меншу суму і продовжувати потихеньку пошуки?
-
Дякую, цікаво але трохи складнувато виглядає. На роль Cross border account підійде USD savings account в CIBC, це не одне і те ж?
-
Він у Калгарі, шукав по всій Канаді, не питала на кого знайшов, ремоут. Ще один з Калгарі зараз знайшов на Ванкувер, але то девопс.
-
нет, это разное
-
А він у якій локаціі?
-
Я поки що не відсилав резюме тому не знаю
23 Jan 2023, 01:02
441261/643218
7 minutes ago